Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham mojego chłopaka a jestem z nim dlatego, że jest bliski ideału.

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo dobrym człowiekiem przede wszystkim, na którego zawsze ale to zawsze mogę liczyć. No i poza tym dobrze wygląda, jest bogaty, świetnie się ubiera, ma klasę i jest towarzyski. Mam 20 lat a on 22. On studiuje prawo międzynarodowe i jest holendrem a ja z nim jestem tylko dlatego, że w miarę mi odpowiada ale go nie kocham, bo moje serce należy do chłopaka który mnie nie chce :( Czy jestem podła?

Gość gość
jesteś

Gość gość
Wiem jak to brzmi jak się opisuję :( Nie chcę się usprawiedliwiać, bo wiem, że to nie jest dobre postępowanie ale z drugiej strony on do mnie mówi, że jest ze mną szczęśliwy, że jest szczęśliwy, że mnie ma itd.

Gość gość
W wieku 20 lat nie ma miłości skarbie, jest tylko zauroczenie. Do miłości trzeba dorosnąć. Bo ona ma nie tylko jasne strony. W życiu rzadko kiedy jest tak jak w filmach lub książkach (obydwoje tacy piękni i tacy zakochani, wspólnie pokonują wszystkie życiowe przeszkody i żyją długo i szczęśliwie).

Gość gość
09:38 - nie musisz mi tego tłumaczyć, bo ja to doskonale wiem. Dobrze mi z tym chłopakiem ale wciąż myślę o tym, który dał mi kosza. Nie wiem co w nim widzę, bo był obiektywnie oeniając ligę niżej od mojego chłopaka a jednak pociąga mnie po dziś dzień!!!!!

Gość gość
A co takiego mial twoj byly czego aktualny niema zastanow sie. Co cie w nim pociaga ? Sposob mowienia inteligencja cialo ?