Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pięękna urocza uczciwa

ZASTANAWIA MNIE CZY ON MNIE TAK KOCHA JAK JA JEGO

Polecane posty

Gość gość
Kiełbasa znów majaczysz? On cię nie kocha idiotko, nigdy nie kochał i nie pokocha

Gość gość
kiełbasa weź silniejsze leki :D

boisz się mnie czemu zmieniasz temat o lekach tchórzliwa tępa dzido masz odwagę napisz ja p*****le o co ci chodzi ty idz po leki na odwagę ;d bo ci jej brak na pisz na fb do mnie a jak nie to weż nie wypowiadaj się pod moim adresem bo to śmieszne tchórzliwa zdziro ;d

Gość gość
tchórzliwa zdzira to jesteś ty kiełbasa. poszukaj sobie wolnego faceta, bo ten żonaty to na ciebie sra hahaha

tchórzliwa jesteś spotkaj się to czemu tego nie napisze do tej laski olanie nie daje odpowiedzi co bo prawda jest taka że kłamie że kocha żone dlatego nie odpowiedział proste jak by nic nie czuł by powiedział w prost dziewczynie i po sprawie a tego nie zrobił to znaczy jedno że kocha ja

Gość gość
Odwal się koorfo od żonatego. On nie chce cię znać dlatego cie unika jak tylko może i na twoje prymitywne pytania odpowiadać nie musi.

bo prawda jest taka że kocha kretynko j****a naiwna ojku jak cierpie na miłość mąż mnie nie kocha ha ha piszę lasce która kocha że ma zdechną groże jej ha ha odwagi nie zero jest ciotą idz po leki na odwagę c***o ;d

Gość gość
przywaliłaś się stara qrwo do cudzego męża i latami czołgasz się za nim zadając mu głupie pytania, choć on wielokrotnie ci powiedział, że się nie rozwiedzie dla takiej dzifffki jak ty, bo kocha swoją żonę. wypad qrwo do burdelu.