Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z przesyłką na poczcie WER Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Została do mnie nadana paczka z Warszawy 8.06 (poniedziałek) o 9:32, o 15:10 została wysłana , po czym o 17:22 trafiła do WER Warszawa i tak utkwiła. Jak myślicie jak długo to potrwa? Miał ktoś z was taką sytuacje?

Gość gość
w tej przesyłce jest wibrator panienko?:)

Gość gość
Nie, telefon.

Gość gość
Na Wer Warszawa to same Kursy i złodzieje to dlatego.

Gość gość
Same k***y i złodzieje na Wer warszawa.

Gość gość
Wer Warszawa są zatrudniani ludzie karani mało tego zarabiają śmiesznie pieniądze więc sobie dorabiają często zdążą się żę giną wartościowe przesyłki w tej sortowni. Klijeci niejedno krotnie spędzają tam cały dzień na próbie odebrania własnej przesyłki za której dostarczenie zapłacili i powinni ją dostać do domu. Opóźniają niejednokrotnie przekraczają 2 tygodnie nie ma możliwości z kimkolwiek porozmawiać dyrektorka pokoju pilnuje dwóch ochroniarzy którzy mają zakaz wpuszczania na portierni nie uzyskany nawet telefonu do dyrektora tego p*****lnika i to jest poczta Polska SMIECH NA SALI POWINNIŚCIE SIĘ WSTYDZIĆ PANOWIE ZA BIURKAMI

Gość gość
jak kradną to proponuje zgłaszać każdorazowo kradzież na policje

Gość gość
Witam, ja mam podobny problem z tymi oszustami i naciągaczami, dlaczego? nie dość że czekam już ponad tydzień na przesyłkę z Łomży która trafiła do WER Warszawa 3 listopada i 5 niby przygotowana do doręczenia-taki status. Kolejna rzecz nikt telefonów nie odbiera , tylko automat który pieprzy że 20 osób czeka w kolejce na rozmowę ale nie dajcie się zwieść te 20 osób to już w sierpniu tego roku było i tak jest za każdym razem

Gość gość
Ja czekam na przesyłkę z Rosji pięć miesięcy i osiem dni. W paczuszce jest książka ogólnodostępna, którą można kupić w każdej księgarni w Federacji Rosyjskiej. Tyle że przyczyną zatrzymania przesyłki jest nieprecyzyjny adres odbiorcy, chociaż w tym adresie są zawarte wszystkie dane. A od czasu złożenia reklamacji przez nadawcę minęły już przepisowe trzy miesiące i nadawca w reklamacji podał poprawny wpis danych adresowych..

Gość gość
ja wyslalem 26 listopada a miala byc dostarczona 29 .11 i tez lezy na poczcie od 2 dni a klijet czeka i sie niecierpliwi

Gość gośćgosia
Ja czekam od 26listopada i cisza. Jakaś masakra bo to prezent dla dziecka

Gość marczuk

Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z firmą kurierską, która ma Ci dostarczyć przesyłkę i z nią to wyjaśnisz. Sama, regularnie nadaję przesyłki przez Sendit, która udostępnia numer do śledzenia przesyłki. Jest to o tyle fajne rozwiązanie, że wiadomo, gzie przesyłka się znajduje i nie ma większego problemu z jej zlokalizowaniem i rozwiązaniem problemu.

Gość xxx
Dnia ‎2015‎-‎06‎-‎09 o 15:43, Gość gość napisał:

Została do mnie nadana paczka z Warszawy 8.06 (poniedziałek) o 9:32, o 15:10 została wysłana , po czym o 17:22 trafiła do WER Warszawa i tak utkwiła. Jak myślicie jak długo to potrwa? Miał ktoś z was taką sytuacje?

to samo wer warszawa jest najgoszym węzłem rozdzielczym w Polsce

Gość xxx

wer warszawa to najgorszy węzeł rozdzielczy w Polsce 

Gość Wer bagno

ZŁODZIEJE  !!!!!!!!!!

Gość Ale łajzy

Kolejny list z zagranicy zaginiony... Jest ciekawa zależność - znikają listy, które logują się na WER Warszawa w godzinach nocnych tj. między 22 a 6 rano, najczęściej w weekendy. Przypadek??? Tak jest od lat.  Przykre, że nikt nad tym nie panuje :-(

Gość jacaaaaa

U mnie to samo. List polecony priorytetowy od 16 stycznia lezy na wer warszawa i nikt nie wie co sie z nim dzieje . a  dzodzwonic sie tam nie da rady.  A poczta wmawia bzdury ze nadawca zle wpisal adres. A to nieprawda