Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 4 miesieczne dzieci i za tydzien wyjezdzam z mezem do SPA

Polecane posty

Gość gość

tylko na jeden weekend, zrelaksowac sie, odpoczac, spedzic troche czasu tylko we dwoje :) pojdziemy na wycieczke rowerowa, i skorzystamy ze SPA w hotelu, posiedzimy na tarasie w górach. z dziecmi (cudowne bliznieta) zostana na te 2 dni dziadkowie, którzy swietnie sobie z nimi radza. nie moge sie doczekac :)

Gość gość
hej, ja też wyjechalam z mężem do Spa jak córa miała 3,5 miesiąca. Z małą zostali moi rodzice. Pamiętam, ze też napisałam na kafe, że wyjeżdżam itd, to zleciały się kwoki i zaczęły wygadywać, że po co mi dziecko, że od niego uciekam, co ze mnie za matka itd. A ja jestem mega szczęśliwą mamą, zrelaksowaną, korzystającą z oferowanej mi pomocy. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko! Bawcie się dobrze :)

Gość gość
no fajnie, a czemu nie karmisz dziec****ersią?

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz któraś przyleci dziamgotać o karmieniu piersią. Baw się dobrze! :)

Gość gość
oczekujesz linczu czy co? niedoczekanie :P bardzo dobrze ze jedziesz :P

Gość gość
nie karmie piersia od 2 miesiecy, i tak udalo mi sie dlugo karmic mieszanie jak na matke blizniat ;) kocham moje dzieci nad zycie ale cenie sobie relaks i czas wolny - teraz 2 dni w SPA, jesienia 3-4 dni u przyjaciol w UK, a za rok to juz lecimy z mezem na tradycyjne wakacje na poludnie :) z dziecmi zaczniemy jezdzic za jakies 2-3 lata.

Gość gość
autorko, bardzo zdrowe podejście! Stając się rodzicami nie przestajemy być kobietami ani tym bardziej żonami dla swoich mężów. Jak ktoś wcześniej napisał, szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Ja też z mężem wyjeżdżałam, miałam dobrą opiekę dla dziecka. Nikomu nic sie z tego powodu nie stało. Przynajmniej miałam chwilę dla siebie i męża. Ja wogóle nie karmiłam piersią, po prostu tak zdecydowałam i już.

Gość gość
Super:) Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
W życiu bym nie pojechała bez dziecka no chyba że mąż by został ale szczerze to wątpię a oto dlaczego: 1. Decydując się na dziecko byłam świadoma że coś się kończy tzn jakaś tam wolność i swoboda 2.nie miałabym serca zostawić tak małego dziecka który potrzebuje bliskości rodziców a nie nawet najukochanszych dziadków 3. Nie miałabym serca obciążać kogoś opieką nad dzieckiem nawet jakby bardzo chcieli inaczej zająć się maluchem 2-3h a inaczej dzień I noc więc zwyczajnie głupio by mi było że ja leżę relaksuje się a ktoś zapieprza przy moim dziecku bo nie oszukujmy się jest to przyjemność ale do czasu kiedy nie jesteśmy zmęczeni i nawet najbardziej kochający rodzice mają wszystkiego dość i nerw rusza ze zmęczenia a co dopiero ktoś inny

Gość gość
Warto sobie odpocząć ale polecam także odpoczynek z dziećmi :) Byłam z mężem i 6 miesięcznym synkiem w hotelu Łysoń w Inwałdzie. Hotel jest bardzo dobrze przystosowany do pobytu z małymi dziećmi, ma również certyfikat miejsca przyjaznego dzieciom - http://www.parkhotellyson.pl/316-dla-dzieci Polecam na wypad nawet z małym dzieciaczkiem :)

Gość gość
W życiu bym nie pojechała bez dziecka no chyba że mąż by został ale szczerze to wątpię a oto dlaczego: 1. Decydując się na dziecko byłam świadoma że coś się kończy tzn jakaś tam wolność i swoboda 2.nie miałabym serca zostawić tak małego dziecka który potrzebuje bliskości rodziców a nie nawet najukochanszych dziadków 3. Nie miałabym serca obciążać kogoś opieką nad dzieckiem nawet jakby bardzo chcieli inaczej zająć się maluchem 2-3h a inaczej dzień I noc więc zwyczajnie głupio by mi było że ja leżę relaksuje się a ktoś zapieprza przy moim dziecku bo nie oszukujmy się jest to przyjemność ale do czasu kiedy nie jesteśmy zmęczeni i nawet najbardziej kochający rodzice mają wszystkiego dość i nerw rusza ze zmęczenia a co dopiero ktoś inny X Twoj post swiadczy o tym, ze jestes niedojrzala. Nie wiem ile masz lat, ale czas dorosnac. Autorko, pozdrawiam, bawcie sie dobrze.

Gość gość
Zazdroszcze,chetnie tez bym pojechala,ale karmie piersia corcie. Ma 3 miesiace. Mam w planie pokarmic jeszcze kolejne 3 i odstawic ;) To co najlepsze,przeciwciala iyp juz dostanie. Potem zaczne zyc,bo narazie tylko mama i mama. A tata nakarmic nie moze,bo nie ma cycka ;)