Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nikt sie mna nie interesuje

Polecane posty

Gość gość

jestem niebieskooką blondynką , ludzie czesto mi powtarzaja ze jestem bardzo ładna , figure mam normalna , mam sporo znajomych i raczej nie jestem odludkiem a mimo to nigdy nie miałam chłopaka , nikogo bliskiego ani kogoś kto by sie mną na poważnie interesował z czego to może wynikać ?

Gość gość
spokojnie jestem zdecydowanie starsza tylko raz sie zakochałam i nie pykło z mojej winy a od tamtego czasu nikt sie mna juz nie interesuje brakuje mi tego spojrzenia które mowi samo za siebie ta osoba patrzy na ciebie jak na ideał z taką miłością że ażten wzro k wypala dziurę w sercu dla tej drugiej osoby najpiekniesze uczucie na świecie życzę wszystkim żeby poczuli coś takiego ja juz chyba nigdy niestety

Gość gość
Uroda to nie wszystko.

Gość gość
Kobieta musi miec to ,, cos,, jesli tego brak to na nic uroda, czasem niezbyt piekna dziewczna,a faceci sie za nia uganiaja .

Gość gość
wlasnie wiem i zdecydowanie oddałabym cala urode za TO COS

Gość gość
Dlaczego nie pykło z twojej winy? Nie walczyłaś? Nie próbowałaś? Nie pozwoliłaś się o siebie starać? Mężczyźni którzy szukają poważnego związku nie chcą żeby kobieta wyglądała jak światowa modelka, chcą żeby była ładna tylko dla nich, więc nie maluj się jakoś wyzywająco, skromnie i delikatnie. Uśmiech zrobi więcej niż myślisz, pozdrawiam facet ;)

Gość gość
Ja jestem gruba i brzydka uwierz że uroda jest ważna ;( Może sie Ciebie boja bo skoro taka ładna to mysla że nie maja szans na bank tak jest.

Gość gość
nie sadze zeby sie mnie bali a nie pykło z mojej winy bo za długo zwlekałam i gdy ja zaczęłam sie starać chłopakowi zwyczajnie sie znudziłam

Gość gość
Jestem facetem i trudno mi uwierzyć żeby ładna niebieskooka blondynka miała problem ze znalezieniem faceta.

Gość gość
Ale nie wszystkie niebieskookie blondynki są ładne...

Gość gość
ja sama siebie za ładna raczej nie uważam ludzie mi to mowili no i jestem osobą troche niesmiala

Gość gość
Nie masz nadwagi?

Gość gość
moja waga jest w normie nie jestem otyła ani za chuda normalna po prostu

Gość gość
Uważają Cię za ładna i nie masz nadwagi.. no naprawde dziwne. Z ciekawości spytam jeszcze, ile masz lat? I masz kontakt z równiesnikami czy przesiadujesz w domu?

Gość gość
jestem przed 20 rokiem życia :) czasem wychodze na imprezy i wiadomo szkoła i praca

Gość gość
E, to młoda siksa. Faceci w tym wieku jeszcze nie mają odwagi do kobiet.

Gość gość
myślisz ? ale wszystkie moje koleżanki nie maja takich problemów

Gość gość
Normalna waga to może jest TU problem,faceci lubią zbyt chude z niedowagą.

Gość gość
Czemu Wy wszyscy tak wielki problem upatrujecie w wyglądzie? To chyba pokazuje Wasze podejście do drugiego człowiak - wyłącznie wygląd się liczy. A nawet największe maszkarony mają z******tych facetów - bo zayczajnie mają świetna osobowość, facet się z nimi nie nudzi, uwielbia ich towarzystwo, nie jęcza, nie mędzą itd