Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

placzace dziecko pod zimny prysznic

Polecane posty

Gość gość

Moj partner opowiedzial mi ostatnio o tym, ze w czasie dziecinstwa kiedy z siostra plakali i robili tzw pokazowki bez powodu, ich mama gdy nie dalo sie ich uspokoic wkladala im glowe pod zimny prysznic. Ja jestem oburzona tym, on twierdzi ze to nic zlego i broni swoja mame... nie wiem czy to ja postradalam zmysly, dla mnie to nie do przyjecia, co wy o tym sadzicie ?

Gość gość
Ja pierdziele, trzeba serca nie miec. moja niebyla lepsza. Bila dzieci i przywiazywala do kaloryfera :-o

Gość gość
tak znam to, przez to ja będąc tak karana miałam wiele lat traume przed wodą, dzięki temu ze wkładano mnie pod zimny prysznic za kare. Balam sie później nawet isc kapac bo woda kojarzyła mi sie z czym straszym :/ a rodzice dodatkowo za to mnie karali gdy sceny robiłam przed kąpielom, czy myciem sie . Urazu sie nabawilam

Gość gość
powiedz mu, że jak żeby sam se wsadził łeb w zimną wodę jak będzie na maxa wku...wiony

Gość gość
o matko straszne, to twoja teściowa jest chora, wiem że czasami traci się cierpliwość, ale to jest okrutne. niestety niektórzy mają chore metody wychowawcze, a dzieci są bezbronne i nic nie powiedzą nikomu.

Gość gośćmartiii
Moj maz dostawal pasem jak np. Zrzucil pilot ze stolu, czy nue chcial czegos zjesc i on tez nie widzi w tym nic zlego :/:/:/ a najgorsze jest to ze sam chce stosowac takie metody wychowawcze. Poinformiwalam ze jesli uderzy dziecko w dodatku za taka p*****le ti zrobie wszystko zeby mu odevrac prawa. Dla porownania ja tez dostawalam od taty, w twarz z piesci, chodzilam z rozwalona warga kilka razy. Dostawalo mi sie np przy probie rozdzielenia klocacych sie rodzicow i taty ktory szarpie mame. Mam zupelnie inne podejscie do przemocy dlatego nie uznaje ani bicia pasem ani wkladania glowy pod zimna wode,to nienormalne.

Gość gość
lepiej nie róbcie sobie dzieci z takimi typami co uważają ten pomysł za dobry

Gość gość
no powiem wam ze zszokowalm mnie tym, a najbardziej tym ze on sie z tego smieje teraz, od tygodnia nie moge przestac o tym myslec i jestem w szoku, a on swoja mame broni i mowi ze dzieci czasem robia z niczego wielkie krzywki i to takie na obudzenie ;/

Gość gość
Wiem ze dawniej tak sie robilo jak dziecko zanosilo sie od placzu I nie moglo zlapac oddechu

Gość wifigdańsk
heh "dobre" nie słyszałam o takiej metodzie,czego to ludzie nie wymyslą? a moze lepiej od razu utopić w rzece. oczywiscie ze to barbarzynskie,ty masz jeszcze jakies wątpliwosci? myslisz ze po takim "wychowaniu" ktoś bedzie normalny?

Gość gość
Ja byłam bita, przez matkę z reguły bez powodu, ale mimo, ze jestem w stanie wymienić te kilka razy gdzie dostałam naprawde za głupotę to NIGDY w zyciu nie uznam tych metod za normalne. A co dopiero takie coś.