Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loren42

zakłopotana

Polecane posty

Gość loren42

Pomózcie , bo chyba wariuję ..Mam 42 lata , przez dwa lata pracowałam w pewnym chłopakiem , ktory ma 22 lat. Po rozpadku firmy utrzymujemy kontakt netowy ..On zawsze był był bardzo skryty , w czasie pisania otworzył się , zaufał mi , zwierzał się...powoli tematy zeszły do tego czego mu jest bardzo brak a mianowicie czułosci , sexu..Na poczatku starałam się rozumiec go , doradzać aż w koncu temat zaczał dotyczyc nas...Ciagle mnie prosi bym się zgodziła , dała ponieść , zebym nie uciekala od tego co jest piękne...Ja jestem w separacji , z nikim nie planuję niczego..ale czasem zwyczajnie brakuje męzczyzny..Bronię się przed tym jak mogę , udaję twardą , zrywałam kilka razy znajomość...ale bardzo mnie ciągnie do niego ...nie chodzi o miłość , wiem , ze to by miało być w formie dyskretnych spotkań erotycznych...Ci mam zrobić ??? doradzcie

Gość gość
Mlody chce na starej poczwiczyć:-) . Naucz go jak chcesz. Jak nie to mna sie zajmnij. Stary ale jeszcze mi staje:-P

Gość loren42
spodziewalam sie takiej odpowiedzi , zresztą sama bym się śmiała z tego , gdyby to mnie nie spotkało

Gość pijak 22lata
Oo K.u.r.w.a ale bym chciał taką starą babcie po 40 c.h.u.j.em poczęstować.Nie opieraj sie chłopakowi bo mu jaja rozsadzi...

Gość gość
To jak bedzie? Twierdzsz ze czasem ci brak meskiej dloni w majtusiach. Bierzesz mnie?:-P

Gość loren42
nie czuję się babcią , jestem zadbaną kobietą i w trakcie studiów zaocznych...On jest bardzo wrazliwym chłopakiem , calkowicie samotnym

Gość gość
Eeee to juz widze ze dasz mlodemu szkole bzykania. Szkoda bo bo tez bym poskakal na tobie:-P

Gość pijak 22lata
Do tego pewnie jeszcze prawiczek??, wystarczy ze włożysz mu rękę w majty to już sie zleje:D

Gość stary prawik
każda studentka to k***a i w tym przypadku okazało sie faktem;]

Gość Loren42
Bardzo dziekuje za cenne wypowiedzi

Gość pijak 22lata
Od zawsze moim marzeniem zawsze było rozprawiczenie przez taką doświadczona kocice jak ty, ale sie nie spełniło niestety

Gość Loren42
Nie pierwszy raz spotkalam sie z zapedami mlodszych mezczyzn do mnie, tylko nigdy nie bralam tego do siebie...co was kreci w dojrzalych kobietach ??

ja tez w wieku 22 lat mialem kobiete 40 letnia. Byl wspanialy romantyczny delikatny seks. I nic w tym zlego, czysta przyejmnosc. Jasne ze daj sie poniesc, co stracisz ? Nic. A zyskasz fajne chwile dla ktorych warrto zyc ! :) Pozdrawiam z rana, trzeba kawy sie napic

Gość gość
Znajomosc meskich potrzeb i bezobciachowosc i to ze cnotki niezgrywaja i to ze wiedzą poco mają:-P

Gość gość
Piszesz dokkadnie tak jak On ,nic nie strace a tylko oboje mozemy zyskac..zawsze trzymalam sie zasad , ale nie wiem czy warto zamykac sie tak dalej..

Gość pijak22 lata
Całą noc bym walił szpare takiej czterdziechy k***a

Gość loren42
Tylko trochę mi wstyd mej rozjechanej niczym studnia piczy, której praktycznie nie czuje.Więc jedynie analik wchodzi w rachubę tylko nie wiem czy chłopak nie będzie miał z tym problemów...

Gość Loren42
Widze,ze juz ktos sie podszywa pod moj nick..nie jestem kobieta z rynsztoka i nie wyrazalabym sie tak...wiec dziekuje

Gość gość
Loren no niemow ze niechciala bys klapsa w tylek i zebym cie nazwal moja kochana dzifką:-P

Gość gość
Loren rozmyśla jak tam zdeprawować młodego:D

Gość gość
Tylko żebyś chłopakowi jakiegoś syfu nie sprzedała...

Gość Loren42
Nawet nie wiem czy mam jakis syf ale dłużej bez seksu już nie pociągnę...

Gość gość
Autotko co Cię powsztrzymuje, jekie masz obiekcje do takiego układu? Religja, obyczajowość, normy kulturowe?

Gość gość
To ciąg kochana ciąg:-P

Gość Loren42
Obawiam sie tylko ze chłopak nie sprawdzi w łóżku gdyż jest jeszcze prawiczkiem i tylko stracę swój cenny czas...

Gość Loren42
up

Gość Loren42
Od jakiegos czasu mam tez problem z gazami. Pierdzę średnio co 10min.Lekarz mówi ze nic mi nie jest. Ale jak będę się kochać z tym chłopakiem? Moze sie zniesmaczyć :(

raz laska pierneła ja jej minete robiłem hehe. widziałem jak sciska, niewiedziałem o co chodzi, jak poczułem to juz wiedziałem :D