Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliscie kampanie by nie odkladac macierzynstwa

Polecane posty

Gość gość

fajna, tylko niech mi ktos powie czy istenieje chociaz jeden facet ktory po paru latach zwiazku was nie zostawi, nie zdradzi? ja nie rodze, bo wiem ze takiego faceta nie ma. dluga monogamia jest nienaturalna. faceci caly czas szukaja nowych kobiet, coraz ladniejszych, atrakcyjniejszych do seksu. z jedna nie beda zbyt dlugo. po 2 latach zwiazek sie wypala a dzieci wychowuje sie znacznie dluzej.

Gość gość
kampania nie mowi jak masz utrzymac przez wiele lat zwiazek:) mowi ze masz urodzic dziecko a co bedzie pozniej to malo wazne zreszta Pani z kampaniii zamozna i piekna wiec na pewno sobie znajdzie kilku tatusiow dla dziecka

Gość gość
tatusiow znajdzie ale kazdy bedzie z nia dla kasy. faceci to tez materialisci. nie istnoiieje milosc, jedynie ta miedzy dzieckiem a rodzicem jest prawdziwa i do konca zycia

Gość gość
Ja bym tej lasce z reklamy chętnie wylizał szparkę. Za 50 zł :) Dziecko też jej mogę zrobić, jeżeli chce. Za 500 zł :)

Gość gość
Widziałam i sądzę, że ona nic nie wnosi. Nikogo się nie przekona do dzieci, jeśli naprawdę tego nie chce.

Gość gość
Kocham wszystkie szparki :) Jedne są wygolone, inne zarośnięte, jedne mają mniejsze płatki, inne większe, ale wszystkie są cudne :)