Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wiocha jadać obiady w domu?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie lepiej po prostu udać się do restauracji - w miastach jest duży wybór, mozna codziennie jadac w innej, a ceny w wiekszosci tez nie sa jakies przerazajace - obiad dla jednej osoby to około 20 zł

Gość gość
za 20 zeta to ja obiad na całą rodzinę ugotuję

Gość gość
Ale ile sie narobisz, a ten czas moglabys spedzic z rodzina np na spacerze

zależy jakie :)) ostatnio u mnie króluje grillowany łosoś z kaparami Bulerias, naprawdę jest to łatwe danie, łosoś szybko się grilluje, a kapary Bulerias podkreślają jego smak, moja rodzina je uwielbia

Gość gość
dlaczego wiocha? Tu nie chodzi o kasę ,ale jak zrobisz sobie coś sama do jedzenia to przynajmniej wiesz co jesz, a poza tym gotowanie nawet teraz jest w modzie, coraz wiecej jest blogów czy programow kulinarnych w tv

Gość gość
ja rzadko jadam w domu ale chyba to zmienię bo po pierwsze wydaje za duzo kasy na to ,a po drugie robie tak racze z lenistwa, nie ze szpanu

Gość gość
Dokładnie, w domu wiesz co jesz :) czasami lokal wygląda przyzwoicie i nikt by się nie spodziewał że może być coś na rzeczy ,ale od czasu do czasu czemu nie ?

Gość gość
lokal od czasu do czasu, na co dzień lepiej jadać w domu- zdrowiej i taniej.Jedzenie w domu to nie wiocha tylko mądry wybór