Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WielkiMarian

Akcja Hammer Bus z Polak Potrafi

Polecane posty

Na Facebooku w grupie Wojowników pojawiło się info. o nowym projekcie ruszającym dla Pawła Kukiza w serwisie Polak Potrafi. Wpłacając 1000 zł dostaje się nagrodę przejazdu busem z Pawłem Kukizem !! Parę mniejszych dotacji też jest nagradzane. Sama przejazd jest niebywałą okazją do porozmawiania. Można wpłacać od 1 zł do dowolnej kwoty - poczynając od wyboru nagrody lub bez. Bo chodzi o to aby pomóc Pawłowi wystartować z prelekcjami w całym kraju a bus transporter - zwykły samochodzik wraz ze sceną i nagłośnieniem będzie idealną rzeczą na start. Wkurza mnie hejt w internecie, system boi się zmian, pytanie czy my tez się ich boimy? Reforma w prawie taka zła? Reforma w mediach taka zła? Dajcie spokój, jak ktoś w końcu weźmie się za robienie porządków w tym kraju to tylko nam na dobre wyjdzie. Co myślicie, możemy pogadać o JOWA-ch, samym Kukizie, robieniu z niego szaleńca i hah faszysty, którym jeszcze nie był przed wyborami a po wyborach nagle zaczął się medialny atak itp. itd. http://polakpotrafi.pl/projekt/hammer-dla-pawla-kukiza

Gość magdate
Wg mnie to tez super pomysl, można pogadać z Pawlem na każdy temat, a nawet jak sie nie ma tyle kasy to zawsze można sie dorzucic zeby zrobic cos dla Polski :) tez nie rozumiem tego hejtu... Chyba po prostu najzwyczajniej w swiecie sie boja :) i bardzo dobrze :)

Gość Psotnik
Dzięki determinacji takich grup społecznych jak organizatorzy tego projektu oraz prawdziwych patriotów jak Paweł Kukiz można liczyć na realną zmianę w tym kraju, popieram w 100% :-D

Gość JackWinko
Akcja super wrócę do domu coś wam podbiję. Pani z filmu bardzo fajna laska nie mogłem się skupić:p Pozdrawiam