Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćG

Dlaczego młode dziewczyny teraz takie są?

Polecane posty

Gość gość
masz takie fajne podejscie, pelno pelno osob ci przyklaszcze i sie zgodzi i oh ah, no pogratulowac. nie mozna byc indywidualista juz

Gość gość
w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie myślę o tym czy ktoś na mnie patrzy, może dlatego nie widzę nic niestosownego z prostej, czarne bluzce

Gość gość
To się nie zastanawiaj kto na Ciebie patrzy ani w pracy, ani w oficjalnych spotkaniach ani nigdzie. A kto będzie miał ochotę to to oceni. Skoro masz to gdzieś to skąd ten lament i wielkie oburzenie?

Gość gość
a czemu tak oceniasz innych, ludzkie cialo to cos pieknego! i ciało i dusza i wszechswiat nic co ludzkie nie jest nam obce! moze maja taka filozofie?

Gość gość
po to jest forum, żeby rozmawiać. Oburzenie, bo nie spodziewałam się, że w tym wieku i w nowoczesnej europie są jeszcze takie zacofane osoby

Gość gość
nie jezdz tak po biednych dziewczynach, jeszcze beda musialy sie wbic w garsonki, teraz moga byc wolne to korzystaja, jeszcze zostana trybikami w maszynie nie martw sie

Gość gośćEwelina
A ja powiem tak.. Każdy ma swoje zdanie i swoje wartości, których się trzyma. Inne chcą pokazywać piersi, a drugie nie, bo nie chcą. Każdy ma prawo ubierać się tak, jak chce i każdy ma inne poczucie gustu, klasy, stosowności. Krytyka - nikt nie jest święty. Każdy broni swoich racji i tym samym krytykuje drugie. Jednakże - co do strojów - uważam, że taki dekolt jak na obrazku, nie jest odpowiedni do gimnazjum/liceum , po prostu nie jest dla młodej dziewczyny. Ani też na codzień. Na wieczór - proszę bardzo. Ale nie do szkoły, gdzie większość osób jest nieletnich, a chłopcom buzują hormony.

Gość gość
co sugerujesz przez buzujące hormony chłopców?

Gość gość
ale kobieta to nadal czlowiek, nie towar, nawet jesli pokaze cycki i d**e, czemu humanizuje sie tylko facetow, ich cierpienie bo chce im sie **********.

Gość gośćEwelina
W sensie.. No miałam parę takich sytuacji. Odbierali dziewczynę jako potencjalny obiekt seksualny. To starali się złapać za pierś, to za tyłek. Miałam tak w gimnazjum, niestety.. W liceum już lepiej jest, ale też znajdą się takie oszolomy. :< Ale serio, dziewczyny. Nie skaczcie na siebie tak.

Gość gość
No, i całkiem sporo tak zacofanych osób z tego co widze po swoim otoczeniu :D I całe szczęście, że część jednostek czerpie z "nowoczesnej Europy" to co chce, a nie łyka bezrozumnie każdą modę jak leci.

Gość gość
Ewelino - to nie kwestia ubioru tylko tego, że ci chłopcy byli niewychowani. Powinniśmy uczyć chłopców, że nie mają prawa dotykac kobiety bez jej zgody, a nie dziewczyn żeby nie ściągały na siebie uwagi. Tak właśnie rodzi się przekonanie, że ofiara gwałtu jest winna bo prowokowała. Gówniarzowi po łapach, a nie mówić dziewczynce żeby zakrywała się jak zakonnica żeby uniknąć obmacywania.

Gość gośćEwelina
Czy niewychowani - trudno mi powiedzieć? Bardziej chodzi o to, że nie potrafili utrzymać swoich hormonów i tyle. Zobaczyli kawałek piersi i już z łapami. Ale powiem tam - obcisłe ubrania i większe dekolty najlepsze na wieczór.

Gość gość
owszem, niewychowany, bo to nie jest żadne wytłumaczenie. Tak się tłumaczy każdy zboczeniec.