Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zwykla dziewczyna

Czy ja wygladam jak lesbijka? Juz trzeci raz dostaje zoczona propozycje

Polecane posty

Jestem po prostu w szoku. Najpierw probowala sie do mnie przystawiac taka gosciowa na imprezie. Myslama, ze po prostu mnie polubila, a potem okazuje sie, ze to lesbijka. Nie minal miesiac jak otrzymalam propozycje trojkaciku od kolezanki i jej meza. A teraz jeszcze to. Okazuje sie, ze pokoj w akademiku dziele tez najprawdopodobniej z lesbijka. Pisze najprawdopodobniej bo jeszcze oficjalnej propozycji mi nie zlozyla ale sposob w jaki mnie dzis potraktowala... szok! Czy ja wygladam jakos na lesbijke, ze je wszystkie tak przyciagam? Jak wyglada typowa lesba?

Gość gość
a ja mam 30 lat i nigdy w zyciu lesbijki nie poznalam haha :D pokaz fote, ocenimy, mozesz zamalowac oczy

Gość gość
Ja chyba jedną tylko znałam (ale w szkole jeszcze z facetami się spotykała) :D Autorko, może po prostu jesteś atrakcyjna, zwłaszcza dla kobiet

Gość gość
No kochana rozszerz troche horyzonty, seksualność nie jest związana z typem wyglądu. Widocznie się po prostu spidobalas, to komplement.

To skoro to komplement i jestem taka atrakcyjna to czemu wciaz nie mam chlopaka? Mam 22 lata i choc trudno w to uwierzyc to jeszcze nigdy sie nawet nie calowalam. A tu nagle wybuch zainteresowania mna ze strony... dziewczyn. Szok jakis albo ironia losu.

Gość gość
22 lata i dziewica??? Prowo!