Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik recaro young sport

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos miał? Polecacie? Dzis sie dowiedzialam ze maz zamówił taki fotelik bez konsultacji ze mna, nie mialam mozliwosci nawet sprawdzic opini o nim. Mam nadzieje ze dobrze wybrał.

Gość gość
za drogi, ja kupilam uzywany z tablicypl, nawet nie zwracalam uwagi na firme, najwazniejsze ze tanio

Gość gość
Przeciez one kosztuja koło 1000zł! w zyciu bym nie dala tyle za fotelik. przesada

Gość gość
Za fotelik ktory bedzie sluzyl dziecku przez kilka lat 1000 zl nie da ... ale za wozek bez wahania da 3 razy wieczj :O. No ale fotelika sasiadka nie bedzie widziala, nie ma szapanu, a wozek wszyscy beda podziwiac :O Recaro ma bardzo dobre foteliki, akurat Young Sport nie znam osobiscie, ale my mamy Recaro Monza (wczesniej mielismy Britax Firs Class plus) i swietnie sie spisuje, ma dobre wyniki w testach, jest wygodny, zrobiont z milych i przwiewnych materialow. Trasa 1500 km to nie problem, corka spi cala noc :)

Gość gość
Jak to drogo ? Bede go uzywac do 12 roku zycia dziecka wiec cena nie jest az tak wysoka moj maz kupił w primocji na 110 funtow, poczytalam opinie i mysle ze dobrze zrobil wybierajac akurat ten a bezpieczenstwo dziecka jest bezcenne. Bylabym wdzieczna za jakies opinie dziewczyn które miały ten fotelik.

Gość gość
my mamy i jestesmy zadowoleni, uzywamy niecaly rok i na razie minusow nie zauwazylam

Gość gość
Ja dałam ponad 700zl i dla mnie ok do syna miałam 3 i wyszło mnie drozej bo 0-13 9-18 15-36 Do córki 0-13 i teraz recaro 9-36 ,ja nie patrzę na cenę bo dziecku nie należy żałować. córka się w nim nie poci, jest wygodny i bezpieczny a do tego ładny

Gość gość
Nareszcie jakies konkretne wypowiedzi bardzo wam dziękuję

Gość gość
Ja również mam ten fotelik dla dziecka jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mały jeździ w nim już prawie rok. Wad jak dotychczas nie widzę

Gość Klarasi
Ten, o którym pisze koleżanka wyżej będzie najlepszym rozwiązaniem jeśli możesz sobie pozwolić na wydanie takiej kwoty. Tu na stronie http://www.babyland.pl/pl/list/foteliki-samochodowe masz też inne rodzaje, jednak wszystko zależy od ceny. Gdybyś mogła też napisać jaki masz budżet, byłoby łatwiej.

Gość gość
12.05 napisałam wyzej ze fotelik juz kupił mąz, dzisiaj była pierwsza runda i jak na dzien 1 było bardzo dobrze mały poszedł spac i chyba wygodni mu było bo spał cała droge