Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mylenie przez kobiety semickich rysów twarzy z południowcami

Polecane posty

Gość gość

Dla nich (tzn. Jakichś trzech czwartych młodych Polek) to wszystko jedno. Hiszpan, Żyd, Arab byle miał ciemne włosy. Reszta jest już bez znaczenia - gestykulacja, chód, muzykalność wypowiedzi (używam słowa ,,muzykalność'', bo przecież ich rzeczywistego sensu i tak nie rozumieją) - czyli wszystko to w czym uwidacznia się ich narodowość, a co za tym idzie z ogromnym prawdopodobieństwem tzw. Przez kobiety charakter mężczyzny to zupełnie nic. Licza się ciemne włosy. Ciemne włosy na głowie. Ciemne włosy nad c***** i...brak włosów na jajach.

Gość gość
Zamknij juz te doope k****a :D

Gość gość
Nie wiem co to znaczy ,,zamknac doope", natomiast wiem bardzo dobrze co oznacza ,,otwierać japę'' przed każdym o ciemniejszych włosach, karnacji, który mówi w niezrozumiałym dla podsadnej języku. Mowię podsądna bo rzeczywiście istnieje coś takiego w świecie mężczyzn jak ława przysiegłych sądząca kobieca głupotę.

Gość gość
Mowię podsądna bo rzeczywiście istnieje coś takiego w świecie mężczyzn jak ława przysiegłych sądząca kobieca głupotę. Świnski blondyn gada bzdury.

Gość gość
Nie jestem wprawdzie ,,świńskim blondynem", ale dziękuję za potwierdzenie moich obserwacji, że lepszy ciemnosmolastowłosy niż świński blondyn jak to nazywasz. Wytłumacz mi dlaczego ,,ciemny jak Hiszpan" nie jest przez Ciebie używane w tym samym znaczeniu co ,,świński blondyn" polaczuchno-kosmowaginopolitko. ;) Przecież to przejaw jawnej dyskryminacji i to na tle rasowym, a to już jest karalne.

Gość gość
Nazwałaś mnie świńskim blondynem, ciekawe czy równie beztrosko nazywasz kogos czarnuchem albo ciapatym. Użyłaś przy tym przymiotnika od słowa świnia co można zrozumieć jako ,,każdy blondyn to świnia''. Sama sobie odpowiedz na pytania, które się w kontekscie twojej wypowiedzi nasuwaja nietolerancyjna chamko. :)