Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku weszłam sobie na pudelka

Polecane posty

Gość gość

I obejrzałam zdjęcia "Duda i Komorowski w młodości". Jak oni wyglądali :O. Teraz to niestety, zdziadzieli, wiek i te sprawy, ale Duda był mega przystojny, tak, regularne rysy twarzy, zadziorny wygląd.Komorowski bez wąsów i okularów też byłby miarowy, fryzury mieli obaj świetne. W ogóle jak oglądam zdjecia z tamtych lat, filmy to widzę, jacy młodzi meżczyźni byli przystojni, męscy.. a teraz? naprawdę mało widuję przystojnych mężczyzn młodych z regularnymi rysami z błyskiem w oku z pięknym uśmiechem (i zębami zadbanymi!) jużnie mówię o posturze nawet... co to się porobiło? :(. Powiecie, ze jestem pustą lalunią, ostatnio spotykałam się z takim jednym facetem(kolegą), gadało nam się nawet nieźle, ale wygląd przekreślał głębszą relację, kompletnie mnie niepociągał, brzydki, zaniedbane zęby, już rosnący brzuszek (20 lat), okropność :(.

Gość gość
Nie ineteresuję się specjalnie polityką, mówię tylko o wyglądzie, proszę wiectu nie mieszać tych kłótni politycznych!!

Kiedy oglądam "stare filmy", widzę mężczyzn szczupłych, elegancko ubranych, wyprostowanych, uśmiechniętych i zadbanych i tej klasy też mi czasem na polskich ulicach brakuje.