Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi szczerze odp

za co faceci tak naprawde kochaja kobiety?

Polecane posty

Gość kto mi szczerze odp

jakies cechy charakteru? zachowanie wzgledem mezczyzn? cos z wygladu?

Gość gość
Nie kocha się za coś tylko poprostu się zachochują i tyle, kobieta musi mieć to coś

Gość gość
To nie jest właściwie zadane pytanie. Ja na przykład nigdy żadnej nie kochałem. Pociągają mnie jak każdego i lubię ich towarzystwo choć widzę jak bardzo są od nas różne ale żeby od razu kochać..? Seks wystarczy moim zdaniem i na tym koniec bo ani żadna miłość ani żadnego rodzaju dopasowanie nie sprawią że związki będą udane i trwałe. Niemalże każdy na dłuższą metę okazuje się kompletnym fiaskiem i dobrze jeśli choć jedno jest na tyle mądre żeby odejść bo inaczej oboje żyją w piekle do ostatniego tchnienia i umierają ze świadomością że życie przeleciało im między palcami. Nie mam więc żadnego pojęcia o jakiej miłości mówisz a lubię was za poczucie humoru jeśli je macie i za seksowny wygląd jeśli wyglądacie seksownie ;) Jest jednak o wiele więcej cech za które was nie lubię ;) i to przez nie właśnie z pewnością nie wpakuję się w żaden związek.

Gość gość
jakie cos? co to jest cos? nie wiecie za co kochacie? nie wiecie dlaczego jestescie z kobieta? nie potraficie sie nawet okreslic? nic dziwnego ze kobiety zostawiaja facetow, ktorzy sami nie wiedza czego chca i po zyja:O niedojrzalosc niektorych facetow mnie przeraza, rece opadaja

Gość gość
gość dziś - dzieki za szcerosc w temacie:) a moge wiedziec za co i dlaczego niektorzy faceci wchodza w zwiazki i malzenstwa?

Gość gość
mężczyźni kochają pomimo wad a nie za coś!

Gość gość
przeciez nie kochacie wszystkich kobiet za nic, wiec co sprawia ze sie zakochujecie w danej kobiecie ? co to powoduje?

Gość gość
Czysta chemia i okazanie zainteresowania z Waszej strony+jak widzimy że Wam zależy:P

Gość widzę że się gapisz
gdy spojrzymy pierwszy raz na kobietę , zaczynamy sobie wyobrażać z nią różne rzeczy i sytuacje i jeśli potem odzwierciedli się to w jej charakterze i wzajemności , to zabujanie murowane :P

Gość gość
gość dziś ... a moge wiedziec za co i dlaczego niektorzy faceci wchodza w zwiazki i malzenstwa? x Dlaczego robią to niektórzy nie potrafię powiedzieć ale powiem ci dlaczego ja to kiedyś zrobiłem ;) Uznałem po prostu że osoba z którą postanowiłem się związać jest wartościowa i że tak jak w naszej dotychczasowej znajomości tak i po ślubie będziemy umieli znaleźć wyjście z każdego konfliktu gdyby taki się pojawił. Pomyliłem się oczywiście bo okazało się że czas jest zabójcą związków i zgoda zniknęła jak fatamorgana. Okazało się że była ułudą a ja zrozumiałem że jeśli nawet nie pomyliłem się w ocenie swojej wybranki to z pewnością źle oceniłem szanse na udany związek. A udane związki są jak yeti. Wszyscy o nich słyszeli ale nikt ich nie widział ;) Dodam tylko że w chwili w której postanowiłem o złożeniu pozwu rozwodowego gotów byłem swoją wartościową wybrankę zamordować ;) a dziś bogatszy o doświadczenia i znający zagadnienie związku od podszewki wiem że szkoda pary bo choć z pewnością każdy związek jest inny to koniec każdego zawsze jest ten sam. Trwała niezgoda i wzajemne uprzykrzanie sobie życia.

Gość gość
Za oczy, za spojrzenie, za zapach, za sposób poruszania się, za inteligencje, za poczucie humoru, za czułość i troskę i za cycki ;)