Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w mc donaldzie dają kanapki za darmo co tam się dzieje

Polecane posty

Gość gość

w mc donaldzie dają kanapki za darmo co tam się dzieje

Gość gość
Jeuzusieńku drogi

Gość gość
a trzeba cos kupic by dali za darmo kanapke/?

Gość gość
Phi w mc donaldzie dają jeden rodzaj kanapki za darmo i tylko teraz a w casynie w jednym z wrocławskich hoteli dają różne kanapki codziennie od 19 do 3 rano za darmo:D Tylko bezdomnych tam nie wpuszczają pewnie;) Oprócz tego można pić napoje bezalkoholowe do woli za darmo! Pepsi cola soki herbatki kawki itp. To jest darmoszka prawdziwa! tylko tam gaz rozwesalający rozpylają i można się dziwnie po tym zachowywać-lepiej kasę w domu zostawić!:D

Gość gość
Jeszcze dają tam przekąski za darmo takie jak słone paluszki chrupki i takie tam przegryzki! No tylko niestety jak przychodzisz pierwszy raz to dostajesz alkohol w łapę za darmo i potem jak ten gaz wdychasz to myślisz tylko o tym żeby grać z innymi i wyskakujesz z kasy!

W Nysie też rozdają w każdym dostępnym mac donaldzie to rozdają czy tylko akurat w tym jednym wybranym co piszesz ? Bo i tak przecież mi się wydaję, że akurat nic za darmo się nie dostanie. Zdaję mi się sprawa łatwa do przemyśleń. Chcesz mieć tą kanapkę dodatkowo kup trochę rzeczy za odpowiednią kwotę.

Gość gość
No rozdają Wcześniej rozdawali kawę a teraz kanapkę. Wszędzie dają i już. Chcą nową kanapkę sprzedawać na śniadanie to ją promują dając za darmo klientom. Potem klienci będą ją kupowali jak się przyjmie.

>>>Chcą nową kanapkę sprzedawać na śniadanie to ją promują dając za darmo klientom. Potem klienci będą ją kupowali jak się przyjmie.<<< x Pewnie tego nie rozumiesz, ale słowo "klient" oznacza człowieka, który coś kupuje lub kupił. Zdecyduj się SPAMERZE: rozdają wszystkim, czy tylko klientom ?

Gość gość
a skąd mam to wiedzieć? Myślisz że pobiegnę do mcdonalda po tą darmową kanapkę? Mam w d***e tą kanapkę i mam w d***e wiele rzeczy za które ty byś dał się pokroić. Tego czego nie mam w d***e ty nie ogarniasz i nie mamy o czym rozmawiać !