Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

budżecie swoje 1,5roczne dzieci jak drzemka się przedłuża?

Polecane posty

Gość gość

I np jest już pozna godz wg was i za krótki czas to wieczornego spania? Albo np z innych powodów?

Gość gość
Absolutnie NIE budzę....przecież jeśli dziecko śpi to znaczy, że tego potrzebuje.

Gość gość
A ja budzę bo potem jest problem z wieczornym zaśnięciem. .buduje długo i nikomu się to nie udziela...A potem wcześnie rano wstaje;-(nie zawsze wyspane I znów nadrabia spaniem W dzien;-(

Gość gość
Moja ma 15 mies i ma jedną drzemkę, ale porządna. Śpi zazwyczaj ok 12:00- 14:30. Jak się przedłuża to ok 15:00 wchodzę do jej pokoju i zaczynam coś robić, wtedy sama się budzi. Nigdy nie była z tego powodu niezadowolona. W nocy tez ładnie spi. Z synem robiłam tak samo i wszystko jest w porządku. Oboje śpią cala noc, bez żadnych lampek itp.nauczeni, że noc jest do spania.

Gość gość
ja tez budzę-moj spi od 10-11.30,gora do 12-i budzę go. czasem od 11 -12.potem o 19.30 sprzatamy zabawki,kąpiel,kolacja i około 20 juz zasypia.wstaje o 7 rano. jak nie budziłam i spał dłuzej, to potem wieczirem nie chciał zasnąc,a jak juz zasnął,to w nocy się potrafił kilka razy obudzić.teraz spi o wiele lepiej

Gość gość
Nie robie tego i wiem ze zaburzanie snu nie jest dobre dla czlowieka...spi tyle ile potrzebuje