Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koorwa jak ja nienawidze swojej rodziny

Polecane posty

Gość gość

wiecznie tylko chlanie chamstwo , pijaństwo chwalenie się kurwa bmkami wieśwagenami , zarobkami w Polszy za 2000 zł. Leniwi kurwa, że szkoda gadać, pierdzą przy jedzeniu mlaskają. No koorwa jak z takimi ludźmi można wytrzymać. Jak sobie koorwa o nich pomyślę to mi wzrasta ciśnienie i mi się gówna gotują w dupie. Mówię własnie o tym kuzynostwie ciotkach i wujkach :O

Gość gość
każdy ma taką rodzinę na jaką zasługuje,po tobie widać żes nie lepszy od wujków.

Gość gość
gość dziś każdy ma taką rodzinę na jaką zasługuje,po tobie widać żes nie lepszy od wujków. xxx z reguły jestem spokojny nie palę nie piję, jem kulturalnie przy jedzeniu, ale jak koorwa oni się zachowują to szkoda gadać. Kompletnie nie pasuję do takiego towarzystwa. Nie mam takiej osoby w mojej rodzinie co bez wódy i chlania do nieprzytomności potrafiła się bawić. Rozumiem szampan, żeby wypić za zdrowie na urodzinach lub imieninach, ale u mojej rodziny jest tak : święta wóda obowiązkowo, urodziny wóda, imieniny wóda, weekend np. majowy wóda. Byle się najebać do nieprzytomności...

Gość gość
topik roku :D :D

Gość gość
- 50 %%%% TYLKO DZISIAJ 15.06.15 - od 18:00 do 23:59 ! w sklepie www.otien.com zostały 2 godziny wyprzedaży! jeszcze zdążysz!