Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

architekt wnetrz, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje kogos kto jest w stanie wytlumaczyc mi o co chodzi w kompozycji przestrzennej...za tydzien mam egzamin, aby sie dostac na studia, a nic nie rozumiem :( pomozcie!

Gość dwee
Musze przyznać że kreatywność i pomysłowość jeżeli chodzi o urządzanie mieszkania to nie moja bajka, dlatego zleciłem to specjalistom z www.kuzniainspiracji.pl. Wiedzieli od razu co zrobić, i dotrzymali wszystkich przedstawionych terminów. Brawo!

Gość Joasia5588
Zdecydowanie polecam pracownię ARCHITETTO. Pani architekt, która ze mną współpracowała to świetna osoba, super profesjonalistka z dużą wyobraźnią i fajnym podejściem do klienta. Robiła aranżację całego mieszkania 50 metrów. Zajęła się wszystkim- wizualizacją, a potem nadzorowała prace wykonawców. Szybko złapałyśmy kontakt i jej pomysły oddawały to, co chciałam mieć w domu, a czego sama nie umiałabym ani zobrazować, ani często nawet wytłumaczyć.

Gość gość
Ja długo szukałam dobrego architekta wnętrz . Od zawsze chciałam wnętrze nie spotykane i jedyne w swoim rodzaju. Moja znajoma która właśnie robiła taki projekt polecila mi Panią Martę Wanat. Oglądałam jej realizację na stronce i muszę przyznać że ma babeczka wyobraźnie.

Zapewne wiele firm posiada ciekawe projekty wnętrz i ma fajne i kreatywne pomysły. Trudno jest do wszystkich dotrzeć.Ja bardzo chętnie podzielę się moimi doświadczeniami z tego typu firmami. Zetknęłam się z dwoma. jednej zdecydowanie nie polecam, gdyż pani, bardzo miła nie potrafiła mi niczego doradzić, odradzić, przekonać. Przyjmowała wszystkie moje pomysły. Nie podobało mi się to, bo ja nie jestem architektem i jak się potem okazało nie wszystkie moje pomysły były dobre. Druga firma, z którą się zetknęłam, to było to. Firma Wizual Home 3D to był strzał w 10. . Brawo za kreatywność i zaangażowanie.!