Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ciągnie mnie za granicę, to dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Nie czuję potrzeby wyjazdu na wakacje gdzieś daleko, nie mam ochoty zwiedzać, wolę pojechać gdzieś blisko, w sprawdzone miejsce niż lecieć za granicę. Mam 24 lata, znajomi zwiedzają obce kraje, a ja wole pojechać nad jezioro, w miejsce które znam od dziecka... ktoś też tak ma?

Gość gość
Nikt tak nie ma?

Gość gość
Mnie też nie ciągnie za granicę ale to dlatego że jedną piątą życia spędzam w innych krajach i szczytem szczęścia jest dla mnie wrócić do domu. Kiedyś gdy jeszcze żyłem inaczej marzyłem o ciągłych podróżach i gdy zacząłem jeździć to zwiedzałem wszystko co tylko mogłem. Dziś nawet widoczkom się najczęściej nie przyglądam nie wspominając już o miastach które im większe tym bardziej dla mnie nieciekawe.

Gość gość
No ale ja nie spędziłam 1/5 życia za granicą... a i tak mnie tam nie ciągnie.

Gość gość
Chyba tylko ja jestem takim dziwakiem ;/

Gość gość
gość dziś No ale ja nie spędziłam 1/5 życia za granicą... a i tak mnie tam nie ciągnie. x To jest dla mnie jasne od początku ;) Napisałem ci że też mnie nie ciągnie i dodałem o tej jednej piątej tylko po to żebyś wiedział że mam tak samo jak ty ale u mnie jest to uzasadnione. Poza tym dodam że właściwie to nic nie tracisz. Jak chodzi o inne miasta to co prawda zdarzają się niektóre ciekawe miejsca (poza takimi koszmarami jak wieża ajfla na przykład bo tego to w ogóle nie biorę pod uwagę) ale i w polsce ich nie brakuje a widoki gdzieś tam są TYLKO inne. Ani ładniejsze ani brzydsze tylko inne. Nie mogę jednak powiedzieć że widziałem wszystko bo wiadomo że nie widziałem więc jakby co to nikomu po mnie nie powtarzaj ;)