Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąz mi powiedział że cieszy się tylko z naszych dzieci Co mam o tym mysleć?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio nam się nie układa, jestem 3 mis po porodzie, czyżby kogoś miał?

Gość gość
co masz o tym myslec ? no niezla wtopa to wasze malzenstwo:-)ja mysle ze chyba tobie wspolczuje, tym bardziej ze ledwo co urodzilas , i z taka swaidomoscia bedziesz sie teraz dziecmi opiekowac , nieciekawie

Gość gość
On ma do mnie pretensje że seks jest za rzadko, a ja boję się wpadki, biore pigułki jednoskładnikowe, plus prezerwatywa, a poza tym jestem po prostu zmęczona opieką na maluchem, plus mam starsze dziecko które też trzeba przypilnować, a jego nie ma w domu cały dzień, i jak przyjdzie wieczorem chciałby żeby żona była uśmiechnięta, i zwarta i gotowa, a ja wieczorem marzę o snie

Gość gość
cholernie mi smutno, że mnie nie rozumie, a teraz myślę czy przypadkiem nie ma kogoś na boku

Gość gość
BRAK SŁÓW

Gość gość
Co masz myśleć? że Cię nie kocha, niestety

Gość gość
To załóż sobie spiralę albo wszczep implant a nie bierzesz jakieś śmieszne tabletki jednoskładnikowe, to gówno a nie ochrona :D

Gość gość
Zostaw go na weekend samego z dzieciakami,niech robi przy nich wszystko to, co ty robisz plus ogarnięcie chałupy.Ty wróć w niedzielę wieczorem uśmiechnięta i wypoczęta,a od niego zażądaj ognistego seksu.Może wtedy cię zrozumie

Gość gość
No dobra kobieto,ale tak szczerze powiedz jak często się kochacie?Jak często z twojej inicjatywy i jak często z jego?

Gość gość
nad spiralą się zastanawiam, ale najbardziej wkurza mnie to jak mnie traktuje, wszystko ma być tak jak on chce,

Gość gość
To mamy iść mu na/jebać czy co?Jesteście małżeństwem więc rozwiązujcie swoje problemy w czterech ścianach.Co my możemy?Nic!Powiem ci tylko tyle,że jeśli nie uprawiasz seksu ze strach przed ciążą,to jesteś durna i mozesz się spodziewać,że on będzie kogoś posuwał prędzej czy później.Pozdro

Gość gość
seks raz w tyg , czasem dwa w weekend, jestem zmęczona opiką nad synkiem, niestety jest dzieckiem bardzo płaczliwym

Gość gość
Rozumiem,ze tylko z jego inicjatywy?Gdyby nie chcial to nie dalabyś mu cały okrągły rok?Ja jestem tego zdania,że partnerzy powinni sie dobierac pod względem temperamentu seksualnego.W większości przypadków to cementuje bardziej związek niż miłość,która zwykle szybko przemija.

Porozmawiaj z nim. Szczerze mówiąc żal mi kobiet, które skaczą przy dzieciach i swoich mężach, a oni siedzą tylko przed tv. Mój jest kochany, zawsze mi pomoże mimo to, że pracuje. Wróci z pracy przez 3 godz czuwa nad małą, a ja mam wtedy czas dla siebie. Dlatego obydwoje mamy ochotę na seks :)

Gość gość
to nie jest tak że ja seksu nie lubię, bo lubię tylko jak człowiek jest zmęczony to mu się po prostu nie chce ze zmęczenia, cały czas jestem z synkiem sama, babcie mieszkają daleko więc nie mogą mi pomóc, mąz wraca koło 19 i jest jesczy starszy syn którego trzeba zawieść do przedszkola i przywieśc

Gość gość
Na bank nie miewasz orgazmów

Gość gość
gośc 16 42 co ma piernik do wiatraka karmię piersią wiec może w tej chwili moje potrzeby seksualne są zmniejszone, ale wiem co to orgazm, a na tygodniu zmęczeni daje mi tak w kość że nawet myśl o orgazmie mnie nie nastraja

Gość gość
racja, jakby miala, to by codziennie chciala :P mimo zmeczenia :P

Gość gość
A ja mimo największego zmęczenia na orgazm mam zawsze chęć

Gość gość
NIc tak nie niszczy miłości jak zmuszanie się do seksu w imię miłości. Na seks obie strony (nie tylko facet o zgrozo!) powinny miec ochotę, jesli kobieta nie chce to musi byc jakas przyczyna, poza tym przeciez jestes świeżo po porodzie, bez jaj, to co on by chciał 5 razy dziennie, czy jak?

Gość gość
Świeżo po porodzie to jest baba w czasie połogu a nie trzy miechy po.Mam wrażenie,ze tu same kłody na tej kafe siedzą,byleby tylko chłop je zaplodnil a potem chooy z nim i jego potrzebami.Potem płacz bo on ma inną na boku

Gość gość
Synek ma dokładnie 12 tyg, jak przychodzi sobota czy niedziela męża tez nie ma w domu bo musi odreagować tydzień w pracy i czas poświęca swojemu hobby, łatwo się mówi że ktoś jest kłodą jak mąz pomaga czy tez jak ma się kogoś do pomocy od czasu do czasu,

Gość gość
z pewnością każda na cafe 3m po porodzie codziennie uprawaiał seks, ale na cafe to każda

Witaj, nie możesz tak myśleć. Czasem po prostu problemy przerastają mężczyzn. Macie troje dzieci, a to również wymaga wielu wyrzeczeń. Myślę, że po prostu tak mu się powiedziało i nie chciał Cie zranić:)

Gość gość
po prostu małżeństwo to fabryka dzieci i cięzka praca ,to miłośc usycha

Gość gość
zawsze jak jest pięknie słodko i namiętnie wkracza myśl potrzebny ślub i dzieci ,no i po zabawie :-)

Gość gość
Skoro nie chcesz seksu z mężem to czemu trzęsiesz tyłkiem że ma kogoś na boku? Przecież ci nie ubędzie bo nie ma z czego. Pies ogrodnika ci się włączył? Widać żona z ciebie do bani, ale na pewno WSPANIAŁA MATKA a to w małżeństwie przecież najważniejsze, prawda?

Gość gość
tak tak, gdybym w ogóle unikała seksu to bym rozumiała, to napisze WPROST, jak już do niego dojdzie to jest SUPER, a że rzadko, (czytaj 1-2 razy w tyg) to dlatego że mam 2 małych dzieci + dom na głowiei jestem zmęczona

Gość gość
przed ciążą to ja byłam bardziej aktywna jeśli chodzi o seks, nie będę się tutaj rozpisywać, wiem że tego męzwoi brakuje, ale mi też brakuje, tylko jak ma się chwile kiedy dzieci śpią to już nie wszystko można zrobić (czytaj przebierankiitd) Myślałam że mąż jest bardziej dojrzały i zrozumie że to przejściowy okres,