Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile jest miłośników Pissingu jak i miłośniczek ?

Polecane posty

Gość gość

Podobnie jak i analu ? Podnieca mnie Pissing, chciałbym, żeby jakaś kobieta sączyła drinki i oddawała mi mocz na twarz, do ust, na ciało. to musi być zniewalające doznanie.

Gość gość
A jest to fakt:) mi się kiedyś zdarzyło ale to już raczej się nie powtórzy. Nawet nie sądziłam ze to takie podniecające oddać mocz na faceta:) a jakby to jeszcze był men, który mnie tak pragnie ze nie tylko nie przeszkadza mu, ale jeszcze go to podnieca i pozwoliłby nalać sobie do ust, to już odlot... hmm

Gość gość
Jestem chetny moze to zrobimy

Gość gość
Właśnie. Gdybym kogoś mocno pragnął, to bym kazał sobie sikać na mnie, lub do ust, móc poczuć siuśki pożądanej przeze mnie kobiety.

Gość gość
Jestem facetem i uwielbiam anal i pissing. W obie strony oczywiscie. Uwielbiam jak moja kobieta penetruje moj anus swoim dildo. uwielbiam jak oddaje mocz na moje cialo w tym twarz i do buzi. Bardzo mnie to podnieca.

Gość gość
Moja dziewczyna uwielbia to robic jak sie kąpiemy to chwyta mnie za wlosy przechyla moja twarz po czym siada mi na buzi i sika do srodka. Wiele razy zrobila mi to na sile, mnie to jakos srednio podnieca a ja bardzo