Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnnaOslo

Klotnia Czy powinnam odezwac sie pierwsza.?

Polecane posty

Czesc Wszystkim Mam problem z chlopakiem bo nie wiem czy powinnam odezwac sie pierwsz po klotni. Dzis moj chlopak obrazil sie na mnie za to ze zalogowalam sie na facebooka ktorego mialam dezaktywowanego. Po powroci z pracy do domu On powiedzial ze go oklamuje. Nie wiedzialm dlaczego tak sie zdenerwowal po czym on pokazal mi zdjecie mojego fb, bylam zaskoczona i nie wiedzialam co powiedziec. Wytlumaczylam mu ze zostawilam telefon w domu a musialam sie pilnie skontaktowac z siostra. On tego nie rozumie i obrazil sie powiedzial ze go oklamuje. Nie odzywa sie do mnie wyszedl z domu. Czy powinnam pierwsza sie odezwac? Czy poprostu poczekac?

Gość gość
chyba sobie żartujesz... wiesz, że go okłamujesz więc za co chcesz przepraszać i wyciągać pierwsza rękę? skontaktowałaś się z siostrą, a nie z kochankiem. moj też miewa takie jazdy. wtedy go olewam, czeka aż mu przejdzie i zazwyczaj wtedy przemyśla swoje zachowanie i jest dobrze.

Tez tak mysle, czesto mam takie sytuacje ze on mysli ze go oklamuje. Nie chcialam z nim rozmawiac i On tez. Wiec powiedzialam ze jak bedzie chcial porozmawiac normalnie to bede mogla mu powiedziec po co zalogowalam sie na fb. olalam go i zaczelam robic obiad i juz na moj obiad nie byl obrazony., d**ek :) Po obiedzie nic sie nie odzywalam, on zerkal na mnie. Ubral sie i wyszedl z kolega. No i nastala cisza, Ja sie nie odzywam On tez nie wyslal nawet sms.

Tez tak mysle, czesto mam takie sytuacje ze on mysli ze go oklamuje. Nie chcialam z nim rozmawiac i On tez. Wiec powiedzialam ze jak bedzie chcial porozmawiac normalnie to bede mogla mu powiedziec po co zalogowalam sie na fb. olalam go i zaczelam robic obiad i juz na moj obiad nie byl obrazony., d**ek :) Po obiedzie nic sie nie odzywalam, on zerkal na mnie. Ubral sie i wyszedl z kolega. No i nastala cisza, Ja sie nie odzywam On tez nie wyslal nawet sms.