Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce się łudzić a może jednak...

Polecane posty

Gość gość

Drugi dzien spuźnia mi sie okres... No i nie chce sobie wkręcać że tym razem to napewno ciąża chciała bym tylko zeby ktoś mi doradził kiedy nsjlepiej zrobić test żeby był wiarygodny... Jak bym zrobiła go dzis po poludniu to by wyszedł prawidłowy wynik?

Gość trewq10293
Test nie da 100 % pewności. Idź zrób badania krwi

Gość gość
A w wolnej chwili kup sobie słownik ortograficzny...

Gość gość
Za wczesnie na test. Za tydzień moze cos wykaze.. Chociaz.. Z drugiej strony, co szkodzi zrobic.. Tylko z tego co pamieram test robi sie z samego rana, po przebudzeniu.

Gość gość
W sumie też tak myslałam żeby poczekać do końca tyg ale wiecie ja prowadzę dość intensywny tryb życia i dlatego wolała bym jak najszybciej to wiedzieć bo praca imprezy papierosy sport...

Gość gość
d***** j****a :D

Gość gość
Najbardziej nietypowe w moim przypadku jest to że piersi mnie bolą ale nie ma w nich takich "piłek" bo zawsze przed@ zułam w nich takie twarde okrągłe coś a teraz nie tylko bolą i są więkrze, a do tego min 3 dni przed zalewały mnie geste białe upławy a teraz nic nie ma i te napady głodu ... Nie wiekrzy apetyt tylko mega pak a wystarczy czegoś odrobina i spokój... Nawet dziewczyny w pracy zauważyły że ze mn coś jest bo bywam taka otępiała ... No dziwnie jest... Nawet nie mam krost jak na okres bo zwykle cos mi wychodziło . Jedyną typową rzeczą jest moje wybuchy nerwowości bo przed @zawsze jestrm taka że samej mi jest cieżko ze mną wytrzymać