Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego zachowanie po kłótniach

Polecane posty

Gość gość

Mój facet po każdej naszej kłótni, odnawia kontakty z byłymi albo ze znajomymi, którymi kiedyś się interesował. Nie ukrywam, że mnie to boli. Czy to normalne? Czy przesadzam? Podpowiedzcie coś proszę :(

Gość gość
Miałam takiego samego. Właśnie niedawno go pogoniłam. Nie ma sensu się szarpać. Skoro nie potrafi pogadać jak człowiek, tylko demonstracyjnie szuka kontaktu z byłymi, to niech sobie do którejś wraca.

urządza specjalnie takie manifesty, abyś czuła się zgnojona, mimo, że to on jest winien. wie, że nie udowodni Ci Twojej winy, to chce dzięki temu Cię dobić w inny sposób. jeżeli lubisz życie w taki sposób, to bądź z nim, jeżeli czujesz, że to Cię przerasta, to olej.

Gość gość
Jak ci nie pasuje to go rzuć, a nie jęczysz po forach. Taka ofiara z ciebie że musisz się na forum żalić? Koleżanek nie masz?

katarina a skąd Ty wiesz czyja to wina jest :D i o co się kłócą :D ogarnij się, do autorki: jeśli chodzi Ci tylko o kontrolę w związku to może rzeczywiście go pogoń - lepiej dla niego, niż gdyby miał tracić czas z kimś takim...

nie ważne czyja wina w kłótni, jeżeli jej wina, to robi to po to aby jeszcze ją dobić, jeszcze dołożyć, a jeżeli jego wina, to próbuje odwrócić uwagę. cham. emocjonalne dobijanie :-)

Gość gość
Czasami lepiej, jeśli osoba postronna się wypowie. To forum publiczne, ma prawo pytać. Hm, miałam takiego faceta, który po każdej kłótni, podrywał co się dało, dawał nr telefonów itp. Nie warto tego ciągnąc, to niedojrzały face, chce ci sprawić przykrość.

Gość gość
on ma cie dosyć i jest znudzony,tylko nie wie jak pokazac to zebys pojela

za mało danych żeby tak spekulować, a może mu robi takie jazdy, że musi z kimś pogadać. Jeśli to jego wina w kłótni to faktycznie lipa i się zachowuje nie fajnie, bo powinien przeprosić i po sprawie, ale jeśli jej to powinna ona przeprosić i nie musiałby uciekać się do szukania pocieszenia :) no ale to znowu tylko przypuszczenia. a od Ciebie katarina śmierdzi nienawiścią do facetów :)

Gość gość
"Mój facet po każdej naszej kłótni, odnawia kontakty z byłymi albo ze znajomymi, którymi kiedyś się interesował." czytaj opcia nuber 1. "odwal się, idz sobie do inngo, źel ci?masz pretensje? to wracaj sobie do byłego" opcja number2. "wolę inną zamiast ciebie" to mówi jego zachowanie .... masz do wyboru do koloru ... obie opcje wskazują na to że zachwile będiesz do wzięcia :D