Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajem mieszkania w wieku 22 lat?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam bardzo małe mieszkanie, kawalerkę, mieszkamy w 3 osoby tam, ja z rodzicami, jestem facetem mam 23 lata. Mam pracę i jeszcze się uczę, zastanawiam się by wynająć mieszkanie za jakiś czas chociaż uważam, że jeszcze mam czas. Pracuję ciężko i często jestem strasznie spocony i śmierdzę i zastanawiam się czy nie będzie to przeszkadzac współlokatorom. Ogólnie zastanawiam się jak to się żyje tam we 4 z innymi ludźmi w moim wieku, nigdy nie mieszkałem tak. Macie jakieś doświadczenie? Czy lepiej czekać i odkładać do 40 roku życia na własne 4 kąty? Martwie się, że nie podpasuje współlokatorom i mi jeszcze wypowiedzenie złożą :D

Gość gość
znajdź takich samych śmierdzieli jak ty - wtedy się dogadacie

Gość gość
Głupia odpowiedź, jakbyś pracowała to byś wiedziała, że człowiek się poci i to facet jak do tego pracuje 10h dziennie więc nie bądź dziecinna. Fajnie jak się idzie świerzym wypoczętym do szkoły na kilka godzin zajęć i wracać do wynajętnego mieszkania opłacanego przez rodziców. Trochę szacunku..

Gość gość
znam wielu facetów którzy pracują fizycznie i żaden nie śmierdzi - może trzeba się myć, co?