Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nie wiem po co mi ale mam

Polecane posty

widzisz, wiem że to szatan namawia mnie na kupno nowych rzeczy ale kupuję je po to by chodzić w nich do kościoła więc nici z szatańskiego planu_zero satysfakcji:) a P.Jezus powiedział przecież żeby nałożyć najlepsze stroje na wesele pana czyli na Msze Świętą :)

Gość gość
Czesc ironiczna :)

Gość gość
Pierwsze. Mowilas, ze rezygnujesz z podkreslania kobiecosci wiec po co ci takie szpile na msze?

"bóg i szatan to jedno i to samo on sie przebiera za szatana" xxx raczej odwrotnie co dowodzi tego, że jednak nie sa TYM samym:) rozumiem twoje gnostyckie bajdurzenia i znam ich źródło ale gdybyś miała mózg to by ci wyszło, że bóg sie nie musi za nic przebierać żeby osiagnąć swoje cele natomiast szatan i owszem. to dosyć proste jest.

i prosze nie wyciagaj mi tu żadnych kantów, heidegerów i innego pedofilsko masońskiego ścierwa w ramach powoływania sie na autorytety filozoficzne bo to nie moja wina, że takie gówno wypłyneło na wierzch...A ty razem z nim.

Gość gość
pipo jedna :-) ale mi dalas pomysla. teraz ja sie zastanawiam ktore kupie :-) ide w sierpniu na wesele i wlasnie mialam zamiar szukac takich bucikow......spadlas mi z nieba. tylko ktore wybrac??? pierwsze maja "to cos" Agatka

Gość gość
te pierwsze sa delikatne seksowne ale dziewczece....szkoda ze nie ma fotki profilu :-( a te drugie to juz seksowne na maxa. tak na oko oceniam choc na nodze moga wygladac zupelnie inaczej Agatka

Gość gość
te pierwsze sa delikatne seksowne ale dziewczece....szkoda ze nie ma fotki profilu :-( a te drugie to juz seksowne na maxa. tak na oko oceniam choc na nodze moga wygladac zupelnie inaczej Agatka

Gość gość
te trzecie bardzo odwazne. mi sie nie podobaja. ale te pierwsze dwie opcje przesliczne :-) agatka

Gość gość
wwoooooowww rozmiar 41?

Gość gość
ogladam butki na stronie deezee i warto nie drogo i jest ich wiecej