Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ładne kobiety nie wiedzą co to samotność

Polecane posty

Gość gość

taka prawda!

Gość gość
masz zupełną rację,jestem solo,i nie wiem co to samotność i nuda zapewne ten temat założyła znudzona żona,,,

Gość gość
można być samotnym w tłumi ludzi. wiele rzeczy które widzimy są tylko fasadą za którymi nie ma nic prócz przejmującej pustki.

Gość gość
Bzdura piękne kobiety sa baardzo samotne

Gość gość
bys sie zdziwił/ła jak bardzo mogą byc samotne

Gość gość
mimo tego, że mam do okoła siebie dość dużo ludzi to i tak czuje sie samotna. uroda o niczym nie świadczy

Gość gość
Jestem piękna i byłam samotna przez kilka lat. Karma. I bardzo dobrze się stało, wcześniej byłam tepa dzida, myślałam że jestem najpiękniejsza na świecie i jedyne co mnie interesowało to ilość adoratorow, królowa sceny. Wyjechałam za granicę, nie umiałam się przystosować, dostałam depresję, zamknelam się w sobie, uwaga mężczyzn przestała być istotna, byłam sama i sama, po dwóch latach zaczęłam czuć się nie atrakcyjnie i dalej byłam sama aż mnie uzdrowilo z pychy i próżności. Jestem teraz normalną kobietą, dojrzałą i mam cudowny związek, pierwszy raz kocham kogoś innego niż baba którą oglądam w lustrze. Czasem widzę dziewczyny które są takie jak ja byłam, jysas, karykatury człowieczeństwa. Dzięki Bogu za moją samotnośc i depresję.

Gość gość
ładne kobiety mają pełno adoratorów, są zapraszane na randki, na seks więc nie są samotne!

Gość gość
na Kafe każda ma się za cud świata, to wiemy :)

Gość gość24061
Jestem bardzo ładna młoda i szczupła. A faceta nie mam bo po prostu ich nie chcę każdego odrzucam