Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy fajerwerki są drogie ??chce puscic dziewczynie na prezent?

Polecane posty

Gość gość

ile musze zaplacic za takie cos??chce by ktos je puscil specjalnie dla niej ..ile kosztuje 5 minut takiej przyjemnosci?i czy musze miec pozwolenie na puszczenie ich po godzinie 22?? jak myslicie?

Gość gość
zależy ile masz kasy,ale raczej drogie. fajerwerki to masz na mysli pewnie wyrzutnie,baterie. mozesz kupic kilka wyrzutni albo jedną dużą,ale raczej nie kupisz takiej jednej co trwa 5 minut...czasem te najdrozsze trwają tylko 20 sekund,po prostu są efektowniejsze,leci w góre więcej na raz.. popatrz sobie po sklepach z fajerwerkami na wyrzutnie ile to kosztuje,ile trwa. Jak chcesz zobaczyc efekt orientacyjnie to skopiuj nazwe wyrzutni na youtube i tam w wiekszosci mozna znaleźć filmiki. Ale to chyba sporo zachodu z tym będzie,bo musiałbyś mieć pozwolenie i to nie tylko po 22....fajerwerki mozna puszczac wg prawa tylko 31 i 1 stycznia. Może kup jej jakieś fontanny,wulkany też są piękne a nie robią takiego huku,nikt tego nie zauważy i nikogo nie zgorszysz ;) no i są raczej tańsze. Ja bym sie ucieszyła z wulkanu te duże mają ładny efekt pokaże Ci mój ulubiony,jakbym go w prezencie dostala to bym byla szczesliwa :D raz go na sylwestra mieliśmy,jest rewelacyjny i kosztuje ok 40 zł a trwa ponad minute wiec mozesz kilka kupic :D https://www.youtube.com/watch?v=HMYMpmP1kP8 najlepszy jest od około 40 sekundy

Gość gość
a wyrzutnie to kosztują baardzo różnie zależnie od ilości strzałów i nie tylko wiekszosc jest w przedziale 30-300 zł ale psy wystraszysz i ptaki i ludzie sie mogą wkurzyć bo do sylwestra daleko jutro to dopiero będą fajerwerki na wiankach ;) jesli mieszkasz w jakims duzym miescie

Gość gość
jak to ????tylko 31 grudnia i 1 stycznia mozna puszczac?? przeciez mi ostatnio moj narzeczony zrobil taki prezent a to byl kwiecień..i 10 minut szły ...sliczne...nie wiem ile zaplacil za nie:)

Gość gość
10 minut??? no to musial sie wykosztowac,serio.. pewnie sie do tego nie przyzna,ale fajerwerki są drogie jak sie tak chce dłuższe pokazy robić...no to zazdroszcze Ci ;) sama nie wiem jak jest z tymi pozwoleniami,ale slyszalam,ze mozna tylko 31 i 1 chyba ze i pozwolenie zalatwil skoro juz przygotowal taki dlugi pokaz ;) bo na wesela np na pewno ludzie załatwiają

Gość gość
powiedzmy wyrzutnia 30 sekund 50 zł....minuta to juz 100 zł. 10 minut 1000 zł. Mniej więcej to mogl Ci rownie dobrze jakis wypasiony pierscionek kupic albo naszyjnik i mialabys na lata :D albo wycieczke do jakiegos kraju

Gość gość
to pewnie bogatego masz narzeczonego albo lubi wydawać kase :D ale nie oszukuj się,że to było tanie bo musiało kosztować. mogło kosztować nawet 2000 zł a nie 1000

Gość gość
A to taka z niej pieknosc ;P ?

Gość gość
nie zartujcie ze tak drogo to kosztuje???? pytalam go czy nie przeplacil ale on sie nie przyzna ile dał...:( mowicie serio ,że to drogie ?? wygladalo to tak ze mialam imieniny 14 kwietnia i on zaprosil mnie do restauracji a potem wyszlismy i bylo dwóch takich panów i oni zaczeli puzczac te fajerwerki... potem skonczyli i poszli sobie,,,,,dziwne to bylo... pokaz tych fajerwerków trwal cos kolo 10 minut..napewno wiecej niz 5 ... cholera nie straszcie ,że wydal kasy tyle na to....

Gość gość
a,to nie kupil do puszczania samodzielnego tylko zapłacił za pokaz...no,ale to i tak musiało,po prostu musiało być drogie cóż,ciesz się,zależy mu na Tobie ;)

Gość gość
Wszystko zależy od tego, jak bardzo spektakularny ma być ten pokaz :P Jeśli chcesz zrobić wrażenie na dziewczynie, to musisz pomyśleć o czymś szalonym ;) Generalnie taki "torcik" 50 strzałów to koszt około 60 złotych, więc chyba łatwo sobie policzyć ;)

Dokładnie! ;) Im większy szał chcesz zrobić, tym więcej będziesz musiał wydać ;) Ogólnie fajerwerki do tanich rzeczy nie należą ;) Nie lepiej zainwestować w jakiś trwały prezent? Według mnie szkoda kasy na puszczanie jej w powietrze :P No ale jak wolisz ;)

Gość gość
a mój mi na urodziny kupił kubek :((((((( nikt się dla mnie nigdy nie wykosztował. ja pitole co za życie. :(

Gość gość
czyli ile kosztuje taki pokaz 5 minut fajerwerków ? ile zaplace najmniej?

Gość gość
to zależy co konkretnie chcesz kupić. Są rózne fajerwerki i w różnych cenach. Tu http://www.fajerwerkigorzow.pl/ w hurtowni na pewno będziesz mieć nizsze ceny niż w sklepach. I mają spory wybór więc będziesz mogł zrobić super niespodziankę.

Gość gość
to zalezy od wybranej firmy, ilości strzałów, długości pokazu, tego gdzie się on ma odbyć i czy puszczasz sam czy ma to robić fachowiec. Jeśli sam to jest to zaledwie koszt samych fajerwerków. Jeśli ktoś to już jest to droższa usługa. Możesz spróbować się dowiedzieć: www.pol-expance.pl

Gość gość
Powiem Ci ze to calkiem fajny pomysl na prezent. My koleżance na 30stke tez puszczaliśmy fajerwerki , fajna oferte i niedroga maja http://www.fajerwerkigorzow.pl/ . Posiadaja naprawde fajne bajery, petardy, wyrzutnie , swiece , race dymne i wiele innych. Także polecam.

Gość gość
Wcale nie są takie drogie. Zależy jakie wybierzesz i przez jak długi czas mają strzelać, ale zobacz jakie są ceny w hurtowni: www.pol-expance.pl

Gość gość
Nie są drogie tylko trzeba wiedzieć jakie kupić. Możesz np. taką rakietnice z której będzie aż 50 strzałów. Są też inne. Sprawdź sobie np. na www.pirofan.com.pl.

Gość gość
nie sa drogie. zobacz sobie cene w sklepie internetowym http://rakietowo.pl/ naprawde warto:)

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Fajne fajerwerki kupisz w hurtowni - http://www.fajerwerkigorzow.pl/. Też wpadłem kiedyś na taki pomysł, aby zorganizować niewielki pokaz dla swojej ukochanej. Był zachwycona. Więc jak najbardziej polecam, ale podpytaj sprzedawcy, co warto kupić, z pewnością Ci doradzi.

Gość gość
Ja zamawiam fajerwerki od hurtowni www.pol-expance.pl Na ich stronie możecie znaleźć sklep internetowy z ich produktami. Mają dobre ceny i szeroką ofertę. Ich produkty są sprawdzone I bezpieczne, więc polecam wam tę hurtownię.

Gość gość
Zobacz sobie ceny w necie, istnieje sklep internetowy, który sprzedaje fajerwerki, petardy itp... www.rakietowo.pl