Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naiwne głoopki maja baby o wstrętnym szatanskim charakterze

Polecane posty

Gość gość

typowe suki qrwy gnębiące słabszych ! tfuu

Gość gość
dlatego, że faceci wybierają silne p******e, wyrachowane i jadowite szmaty

Gość gość
gość dziś dlatego, że faceci wybierają silne p******e, wyrachowane i jadowite szmaty x Innych dziś nie ma! W europie co coraz powszechniejsze, że mężczyzna jest spokojny a kobieta agresywna.

Gość gość
tak sobie tłumacz, są inne., spokojne, kulturalne i zaradne i wcale nie agresywne i jadowite

Gość gość
już się pluje jakaś p********a i sfrustrowana, bo porzucona ściera żonatego

Gość gość
kogo ścierą nazywasz? autorka wyraziła swój pogląd chcesz zabrać głos to proszę a jak nie potrafisz to wypad

Gość gość
hahaha ci którzy maja takie jędze j****e qrwy mysla ze innych nie ma , bo patrza ze swojej chorej perspektywy ,ja tworze idealny zwiazek i nie muszę kierować i dowodzić i zastraszać rodziny mojego faceta :D:D:D

Gość gość
Odwal się zdziro od cudzego męża, bo po ryju dostaniesz od jego żony, jak się nie przestaniesz wpieprzać do cudzego życia. Zajmij się swoją nędzną wegetacją, śmieciu cuchnący

Gość gość
kto niby jest gnebiony? facet?:classic_cool:

Gość gość
dziś wypad to możesz mówić swojej starej takiej samej ściery jak ty wywłoko

Gość gość
hahaha ci którzy maja takie jędze j****e qrwy mysla ze innych nie ma , bo patrza ze swojej chorej perspektywy ,ja tworze idealny zwiazek i nie muszę kierować i dowodzić i zastraszać rodziny mojego faceta xx j****a qrwa to jesteś ty wieśniaro niemyta. każdy menel cię przeleciał w tej twojej wsi :D:D:D

Gość gość
:D papap ułomny człowiecze ty niedorajdo oskubany przez qrwe z burdelu wywłoczku meska k***o :)) papa

Gość gość
zostawił cie dla innej? trzeba było się bardziej starać, sama jesteś sobie winna, gdybyś była ok nie szukałby nikogo innego nie mam się od kogo odczepiać bo się nie przyczepiałam, mamusia kultury nie nauczyła? cóż, życie cie nauczy ale to będzie BOLESNA szkoła, karma

Gość gość
:) nio :D szarmancki :D aktorze :)))spalonego teatrzyku :))

Gość gość
dziś idź pogrzeb w gaciach swojego niedojdy to może coś znajdziesz do jutra wieśniaro z nad wisły :D

Gość gość
Jędze są super. Dla mnie potulny baranek a dla innych kawał suki której nikt nie podskoczy bo zagryzie.

Gość gość malczewski
artysto od qrw

Gość gość
gdzie na wakacje ?

Gość gość
>>zostawił cie dla innej? trzeba było się bardziej starać, sama jesteś sobie winna, gdybyś była ok nie szukałby nikogo innego nie mam się od kogo odczepiać bo się nie przyczepiałam, mamusia kultury nie nauczyła? cóż, życie cie nauczy ale to będzie BOLESNA szkoła, karma<< Nikt mnie nie zostawił żałosny tłumoku i żadna karma do mnie nie wróci debilko, bo żadnej kobiecie męża nie zabrałam :D

Gość gość
nie ten poziom a właściwie brak poziomu jaki reprezentujesz sprawia, że nie chce mi się z tobą pisać, z ropuchy księżniczki nie da się zrobić, z przestrogą dla panów którzy ewentualnie przeczytają ten wątek

Gość gość
takiego wycier**** nikt nie chciał i nie będzie chciał

Gość gość
nie twoja wina że urodą nie grzeszysz pryszcze, pokrzywiona morda, wąskie zacięte usta, oczy be wyrazu- no sami [powiedzcie czy taki kaszalot może kogoś na całe życie załapać :D

Gość gość
:)) nadal za mną nogi łamią :D ideała już mam :)))) mam jak w bajce i vice versa trzeba mieć klasę ,serce i duszę ,wówczas jest bajka :))

Gość gość
karma to do ciebie wróciła nic warta wieśniaro z nad wiły dlatego przyszło ci się dopychać kijem od szczotki bo twój ciamajda nie dał ci kasy nawet na tani wibrator z allegro :D:D:D

Gość gość
skakać na rurze nie potrafię w porównaniu z qrwą :D czerwonym poszarganym mściwym babolem :D ludzie prychają z nich :D wstydu nie mają :D hanba

Gość gość
a niedojda w gaciach ma pryszcza :D:D:D

Gość gość
mi w przeciwieństwie do ciebie żałosna pokrako żaden facet nie musi dawać pieniędzy, , mam swoje i wydaje na co chcę, pozwalam ci się jak to ujęłaś dopychać dowolnymi sprzetami, zrób sobie dobrze bo masz zespół napięcia macicznego

Gość gość
ja tez bizneswomen :) i nie jestem niedorajdą zyciową jak te qrwy lansujace sie nie za swoje

Gość gość
nudzi mnie temat

Gość gość
dziś żałosna pokraka to jesteś ty i żaden facet cię nie chce na żonę dlatego co weekend tak wściekasz się na kafe, bo cię szlag trafia, że szczęśliwe żony spędzają miło czas z mężami, a ty gnijesz w samotnośc***asztecie :D:D:D