Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twoje odczucia, a opinia innych

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, co robic kiedy macie co do jakiejs sprawy inne zdanie niz reszta "swiata", macie swoje odczucia itd. A inni probuja Wam wmowic ze sie MYLICIE BO ONI MAJA INNE ZDANIE. No k***icy mozna dostac. Chyba wiem co czuje, do janej ciezkiej!!! Co w takiej sytuacji zrobic?Puszczac komentarze mimo.uszu?

Gość gość
Strasznie mnie to w*****a :) Czasem jadę po wszystkich a innym razem olewam....

Gość gość
To jest wkurzające, ale najbardziej przykro jest gdy bliska Ci osoba próbuje wmówić Ci, że nie masz racji...Dlaczego ludzie to robią?Ja chyba wiem co czuję.;/

Gość gość
olej ludzi i jedź do Korei Północnej

Gość gość
Ta sprawa dotyczy oceny jednej osoby, ktora mnie i innych traktuje inaczej. Za mną nie przepada i siłą rzeczy traktuje mnie inaczej/gorzej. I gdy ja mowie, że tak jest to reszta-lepiej traktowana mówi, że przesadzam i że jestem przewrażliwiona na swoim punkcie. A ja wiem co czuję i wiem, że czuję niechęć tej osoby do siebie!!! No ku*WA!!!!! Jest mi przykro, z jednej strony, a z drugiej czuję zlośc.

Gość gość
Olej ich. Widocznie wszyscy nie są szczerzy wobec ciebie.

Gość gość
Wiesz, to bliska mi osoba mowi ze jestem przewrażliwiona. Co ja na to moge, ze ktoś mnie nie polubil i nie wiem dlaczego i okazuje mi to. I co, ja mam mimo wszystko ta osobę lubić i byc jej popychadełkiem? Nie mam prawa do wlasnego zdania i szacunku??/ Przykro mi, ze osoba mi bliska nie jest lojalna wobec mnie i popiera tą, która za mną nie przepada-staje po jej stronie.