Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upiekłam 2 chlebki na mące gluten frei :))cały dom pachnie

Polecane posty

Gość gość

dodałam sól himalajską, zamiast cukru stewię ,po upieczeniu przesmarowałam skórke masełkiem :) mistrzostwo świata ,chrupiący, pyszny ,najlepszy chleb na świecie ,ludzie myśla że to chleb to zwykła ciasto :) a to prawdziwy jak kazdy chleb tylko ze zdrowszy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
rozumiem sól do chleba ale cukier? ogólnie o słodkość mi chodzi czy tam stewia czy cukier

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Smacznego .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a tak ! cukier zawsze na 1kg mąki płaską łyżke :) daje zawsze mniej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
poczekaj do jutra i spróbuj :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gluten nie smakuje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
:) za czym ?Chleb leżakuje w lnianej białej ściereczce ,połowa została wcieta przez mojego :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gluten jest nie zdrowy dla coraz wiekszej rzeszy ludzi ,ale bez glutenu czy z glutenem ,chleba nie rozróznisz :))) w samku to samo , tylko skład mąk inny, bo to gryczana 250 ,kukurydziana 150 oraz ryżowa 100 :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To ciekawe co mówisz, bo piekę bezglutenowo od kilku lat. Zaraz po upieczeniu to mogę zjeść pół na raz - jest obłędny i nie mogę się powstrzymać, choć ja mogę jeść gluten, chleb piekę dla chorego członka rodziny ;-). Ale następnego dnia już się robi inny, kruchy, suchy, jeden lepszy inny gorszy, ale zawsze gorzej trzyma konsystencję niż gluten i jest łatwy do odróżnienia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nieprawda , moj nie jest suchy, zalezy skad masz i jaka mąke ,ja mam specjalną z niemiec nowy wyrób :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×