Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za nim chociaż wiem że to nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość

On jest po pierwsze żonaty, pod drugie sporo starszy ode mnie, po trzecie ostatnio miał problemy z prawem ( nie żeby był jakimś przestępcą, ale okoliczności tak się złożyły nie umyślnie to zrobił zresztą..) i po czwarte (i chyba najgorsze)nie chce sie wiazac na poważnie... Jego zaletą jest to, ze jest odpowiedzialny, na stanowisku (choc tez nie wiadomo jak długo) Chciałam zerwać kontakt kilka razy, ale mi to nie wychodzi bo tęsknię za nim ciągle i się zawsze łamię

Gość gość
Czuzby nasza deperatka zdala sobie sparwe, ze ztego NAPRAWDE nic nie bedzie??? Zajelo ci to tylko 9 msc....

Gość gość
za desperatke sie nie uważam bo podrywaja mnie tez inni ,ale ich nie chce, a miłość nie wybiera niestety

Gość gość
19.39/ idz sie lecz!! pssychoza to stan nadający sie do leczenia przez psychiatre !zwidy masz i omammy.!!

Gość gość
Odwal sie od zonatego zdziro

Gość gość
Tak, tylko facet ci powiedzial ci ze chce tylko seksu i od zony nie odejdzie, a ty dalej swoje...nawet studia zawalilas, bo caly czas myslalas ontym jak to on cie olewa....

Gość gość
Niczego nie zawaliłam, na studiach sobie dobrze radzę...

Gość gość
Ale mialas 2 poprawki....

Gość gość
Zacznij wychodzic ze znajomymi i moze poznasz normalnego chlopaka. Jakbys byla konsekwentna i nie dala mu sie bajerowac, to juz dawno bys sie z tego bagna uwolnila.

Gość gość
Haha jaka desperatka... jego zalety jest odpowiedzialny juz pomijam ta druga ze ma stanowisko dobre bo to faktyczniemega zaleta sprzyjajaca zwiazkom taki odpowiedzialny ze ma zone i sie wali na lewo? Czy odpowiedzoalny w sensie ze wali na lewo ale to tylko wory na sperme a on kocha zone i nie odejdzie?:D kobiety topustaki jednak