Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam to zrobić

Mam 30 lat i chcę się nauczyć angielskiego. Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość jak mam to zrobić

Czy mam szanse? Nie stać mnie na płacenie za naukę:(

Gość gość
zacznij sie uczyc!

Gość gość
stare a takie puste, nie wiesz jak się uczyć? siedzieć na d***e i powtarzać słówka

Są tanie szkoły dofinansowane z UE, typu: Cosinus, Progres itd. - wychodzi ok. 100zł/mc. Możesz także czytać wiadomości BBC, uczyć się gramatyki i wykuć 2000 najpopularniejszych słówek, a także oglądać filmy w angielskiej wersji językowej.

Gość gość
Zacznij się uczyć po prostu. Szkoła policealna może być dobrym pomysłem, np jakaś roczna w Progresie. Na pewno dużo nie zapłacisz, a wiadomo - język obcy znać trzeba!

Gość gość
ja się ucyłam bo był obowiązkowy w szkole ale się nie nuczyłam bo nie chce .... piszę czasem po angielsku ale tak na "odwal się" - nie wysilam się zbytnio bo po co

Gość gość
Mam prawie 38 lat i rowniez chce sie nauczyc angielskiego. Na youtube są fajne filmki do nauki za free. Posznupaj. Ja ostatnio ściągnęłam darmową aplikacje z duolingo.pl i powtarzam podstawy. Uważam, że jest super.

zacznij czytać ksiązki po angilesku i oglądać filmy przy tym ze sownikiem w reku sprawdzaj słowa

Gość Mirabella5
no po prostu, zapisujesz się na kurs i się uczysz! to nic trudnego...ja chodziłam do Pi School i na takim intensywnym kursie wiele sie nauczyłam! także polecam takie rozwiązania