Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze jedzenie jakie jedliście

Polecane posty

Gość gość

U rodziny, w restauracji, w barze? W knajpie dostałam rosół z kostek rosołowych, ochyda :) w restauracji po ślubie cywilnym siostry jadłam najgorszą rybę, rozciapaną, śmierdzącą niezydentyfikowaną przyprawą :p u teściowej gołąbki z hurtową ilością vegety i kucharka, niezjadliwe ;)

Gość gość
Zjem wszystko byleby było świeże. Nie jestem wybredna aczkolwiek czasami udaje przed ludźmi ę,ą. Lubię wykwintne zjeść ale nie odczuwam przymusu w związku z tym

Gość gość
Na stypie dostałam kiedyś rosół z kostek, okropne. A tak poza tym to nie miałam jakiś strasznych przebojów z jedzeniem. Teść mi kiedyś chciał dać chleb z maggi, ale podziękowałam ;P

Gość gość
Flaczki :O

Gość gość
Flaczki są pyszne

Gość gość
ja tez chyba nie jadlam nic takiego ohydnego. Wiadomo przesolone czy zbyt mocno przyprawione potrawy sie zdarzaja nawet mi ale to jest raczej wypadek przy pracy. Nie łapie za potrawy które dziwnie wygadaja i sa mi calkowicie obce. Kiedys w Niemczech jadłam kohlrabi (nie wiem jak to sie pisze) gotowane. Nie smakowalo mi ohydaaa. Po roku dopiero sie dowiedzialam ze to zwykła kalarepka hehe. Ale była ohydna taka gotowana.

Gość gość
w chińskiej knajpie, którą bardzo zachwalali moi znajomi dostałam kiedyś tak niedobre jedzenie, że obrzydziło mi chińskie knajpy chyba do końca życia. Raz byłam i więcej nie pójdę.

Gość gość
flaczki to mniamciu- pychotka

Gość gość
Ciasto mannowiec. Dzieło mojej chrzestnej. Chciałam być dzielna i próbowałam to zjeść. Nie udało mi się przełknąć. Udałam zakrztuszenie i pobiegłam do łazienki. Żaden z biesiadników nie dał się nabrać. Wszyscy widzieli, że mi to rośnie w ustach. Więcej odważnych na spróbowanie tego specjału nie było. Wszyscy się rzucili na sernik na zimno mojej roboty. Tylko ja biedna do końca imprezy zostałam z mannowcem na talerzyku.

Gość gość
surowe mięso i wątrubkę , ślimaka i surowe jajka. To była desperacja. Kiedyś żywa duża mucha wfruneła mi do buzi jak jechałam skuterem ruszała się chyba z godzinę to było bardzo nieprzyjemne

Gość gość
Ostrygi, małże, ślimaki itp. Wiadomo, najpierw trzeba spróbować by krytykować. Odrzucił mnie widok i łykanie "oślizgłego robala". Fuj!

Gość gość
ja jadłam z ogródka

Gość gość
Krewetki. W smaku może ujdzie ale ich zapach sprawia że mi się cofa. A jak byłam mała to dostałam niedosmażonego karpia. Zmuszono mnie do jego zjedzenia. Dopiero gdy wmusiłam w siebie prawie całą porcję - dorośli zorientowali się że ryba była surowa w środku.

Gość gość
jakas chinska zupe(tam byl chyba kot bo wyplulam kocie pazury)

Gość prawictwo pospolite 193
flaczki

Gość gość
Karp to chyba najgorszy syf jaki jadlam

Gość gość
twarde zoladki w galarecie, ze odbijaly sie o sciany i tak cholernie przesolony sos tesciowej ze sama sol!

Gość gość
galaretki,rozne galaretki

Gość gość Silvia von P
co tam wasze zarcie w porownaniu do tego co jadlam w Szwecji? Surströmming Sfermentowany Śledź (i zgnila zalewa)