Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecieca twarz mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Znam takiego jednego faceta co ma taka buzie dziecieca. Taki jest slodziutki jak maly dzidzius. Nie wyglada jak niemowle , ma nawet zarost ale on za nic w swiecie nie wyglada jak mezczyzna. Ma cale tabuny kolezanek. Zawsze myslalam ze on moze w kobietach wybierac ale on nie jest z zadną. Sama go uwielbiam. Wiecznie do niego wypisuje, martwie sie, troszcze i wlasciwie mi sie wydaje ze jestem taka jego mamusia. Mowie do niego zdrobnieniami, sloneczko, aniolku. Nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy a znamy sie kilka lat. Mnie sie wydaje ze wszystkie kobiety czuja wb niego instynkt macierzynski. Gosciu ma 25 lat a ja mu czasem kupuje cukierki albo żelki jak do niego ide!!! Teraz zdalam sobie z tego sprawe. Ale on naprawde wyglada strasznie dziecinnie!!!! I mam wrazenie ze on juz sie przyzwyczail ze go tak traktuja kobiety i sobie inaczej nie wyobraza. Sprobuje go traktowac jak mezczyzne jednak niech buduje pewnosc siebie!

Gość gość
to dziwne,to ze tak wygląda nie oznacza,że jest dzidziusiem wiec to chyba z wami cos nie tak skoro traktujecie go jak male dziecko :O tez wygladam duzo mlodziej i to nie oznacza,ze nalezy mnie traktować jak dziecko z gimnazjum

Gość gość
Sama znalam takiego chłopaka, który byl wysoki, dobrze zbudowany a z twarzy jak 13 latek, wygladal jak grzeczny wyrośnięty nastolatek ale to byl skurwiel i drań, twarz dobrego człowieka a charakter bydlaka, byl z moją znajomą i jak sie wkurwil to złapał ją za reke i rzucil doslownie o ziemie, czesto byl wulgarny, zero zasad moralnych a z drugiej strony byl inteligentny, w szkole dobre stopnie, typowy socjopata