Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będąc gruba mam szanse na chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Podobno mam przesliczna twarz, nie raz słyszałam to juz od wielu osób ale jestem gruba...Jestem sympatyczna, madra, wykształcona, ładna ale gruba...Nie mam chłopaka i nigdy nie miałam...I chyba wolałabym być anorektyczką niż spaślakiem. Panowie jak to z wami jest?

Gość gość
Pewnie kobiety Ci mowili ze jestes przesliczna :P Masz male szanse jesli znajdziesz to i tak nie licz ze bedzie wpatrzony w Ciebie.

Gość gość
nie własnie chłopcy mi mówili, że gdybym była chudsza to by sie ze mna umówili bo jestem na prawde ładna

A nie możesz trochę kg zrzucić ? skoro mówili,że "gdybyś schudła to byłabyś prześliczna" to jednak te twoje kilogramy były dla nich problemem.

morał?? pora się odchudzić! bierz przykład ze mnie !! ci co mnie znaja wiedzą że lubię żreć i jak potrafię się odżywiać a teraz od wtorku rano ostra dietka (bez głodówek) i waga spada :)

Gość gość
masz szanse:)

Gość gość
wiesz ile ja już razy próbowałam? ile diet ot 7 r.ż? ile rozczarowań? ile wysiłku? ile depresji z tego powodu? ile upokorzen? ile łez w ubikacji w szkole? ile smutku? bulimie i te sprawy nie sa mi obce. Ile razy płakałam kiedy nikt nie poprosił mnie do tanca na dyskotece? ileż ja juz razy sie z tego powodu pociełam to mi nie daje żyć... ale ja nie potrafie biore sie, chudne a potem znowu wracam do tego co było jaka to potworna szarpanina to moje życie z tego powodu

Gość gość
Chlopcy specjalnie mowili Ci że jestes sliczna ale zbyt gruba,żeby Cie nie urazić....Gdy chce sie kogos zmyc zawsze mowi jakies komplementy nawet jesli nie sa szczere "Jestes fajny cusdny...ale nie pasuje do siebie bo cos ttam...".

Gość gość
raczej tak;p

Gość gość
Klamali Cie dla nich gruba i ladna to nie mozliwe jedno wyklucza drugie.

Gość krzywy_chłopak
a ile ważysz ?

Gość gość
Masz szanse na chlopaka desperata ale na m,ilosc juz nie,zawsze bedzie marzyl o innych przy Tobie.

Gość Jamnik w kieliszku
Wiesz by schudnąć to trzeba się ruszyć z kanapy, wtedy nie potrzeba drakońskich diet.

Gość krzywy_chłopak
no ile ważysz ?

Gość gość
61 kilo

Gość krzywy_chłopak
no to chyba masz coś z deklem.

Gość gość
Ale przy 159

Czyli masz wagę mieszczącą się jeszcze w granicach prawidłowej wagi wg BMI. Otyła nie jesteś, może warto się zapisać na jakieś zajęcia np taniec,zumba,pływanie?

Gość gość
No jasne ze masz szansę ;) mało to grubych dziewczyn ma facetów i mężów? ??

Gość gość
Ja ważę 80 kg a mam męża :)

Gość gość
Czesto to nie problem gdy jestes pulchniejsza,lecz mile obycie i podejscie do chlopakow.Dzis widzialam jak chudy chlopak tulil dziewczyne do siebie ledwo ja obejmowal.Mily to byl widok ze sie kochaja nie biorac pod uwage kilogramy lecz uczucie i mile podejscie do partnera :D

Gość Szczera_Zołza
Oj wiezrycie w te bzduy ? Facet do milosci potrzebuje pociagu fizycznego,nie dobrego serduszka.Może znalesc chlopaka ale i tak bedzie marzyl o innych.