Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reiko i Lucyfer

Czemu moi rodzice nie mogę zrozumieć, żę wolałbym być dziewczyną?

Polecane posty

Otóż, niestety biologicznie urodziłem się chłopcem, lecz nie jestem chłopięcy. Mam androgeniczny typ urody. Przeczytałem w internecie o nowych płciach kulutrowych: gender fluid, agender, bigender. I właśnie wtedy natknąłem się na termin bigender, co oznacza, że osoba czuje się dwupłciowa, czyli chłopakiem i dziewczyną, ale czasem zdarza sie, że nie zgadzają się ze swoją płcią biologiczną. A ja właśnie czuję się w 85% dziewczyną, a w 15% chłopcem... Kupiłem sobie nawet botki z ćwiekami, ale sądzę że do szkoły się nie nadają, bo by mnie zniszczyli jeszcze bardziej :D, zabiorę je na konwent albo na paradę równości. Mam 15 lat, co mam zrobić?

Gość gość
Rodzice rozumieją ale przykro im że ty się czujesz czymś czym nie jesteś co znaczy że masz po prostu nie po kolei. Dla nich to jak porażka życiowa bo chcieli dziecka bez żadnych fizycznych i psychicznych ułomności. Czemu ty tego nie potrafisz zrozumieć? I tu możesz dojść do odpowiedzi na swoje pytanie którym jest brak wzajemnej akceptacji. Wyjaśniłem? ;)

Gość gość
hmmm zalezy czy to Twój chwilowy wymysl czy faktycznie cierpisz bo jesteś chłopcem