Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teściowi sie składa życzenia na dzień ojca?

Polecane posty

Gość gość

Jestem pierwszy rok po ślubie i w sumie pierwszy dzień ojca od kiedy jesteśmy małżeństwem, nie wiem czy teściowi też wypada złożyć życzenia jak ojcu???

Gość gość
jasne i normalne!

Gość gość
nigdy nie dył ani nie jest twoim prawdziwym ojcem poprostu dostałeś gościa w pakiecie ślubnym

Gość gość
zdecydowanie tak

Gość gość
raczej nie..

Gość gość
mozna zlozyc kurtuazynie, zalezy jak sie zyje z tesciem :)

Gość gość
drobny prezent jako wyraz szacunku powinien wystarczyć. W końcu jak masz fajnego męża to głównie za sprawą fajnego teścia

Gość gość
zwariowaliście? :o :o Na dzień matki też dajecie teściowej prezent? :o boże, jakie to szczęście, że mam zarąbistych teściów, którym do głowy spodziewanie się takich rzeczy by nie przyszło 🖐️

Nie, nie składa się życzeń teściowi z tej okazji. Tak jak teściowej na Dzień Matki. Są to okazje wyłącznie dla rodziców i ich dzieci

Gość gość
Tesc to tesc. Ojciec to ojciec. Nie tesc , nie wujek, nie ojczym. Wlasny ojciec. Tak samo jak matka to nie ciotka czy babcia czy tesciowa czy sasiadka

Gość gość
Tez uważam ze teść to teść a tatę ma sie jednego i tak samo mamę. I nie ważne czy sie z teściem dobrze żyje czy tez nie. Nigdy nie był nie jest i nie będzie moim rodzicem. Jest to tata mojego męża nie mój. Choć go bardzo lubię i szanuje tego nic nie zmieni. Są inne święta gdzie można złożyć życzenia teściom czy tez dać drobny upominek.

Gość gość
mój mąż zawsze składa zyczenia miom rodzicom na dzień matki i ojca...ja nie składam jego rodzicom....mąż pewnie temu sklada bo jesteśmy bardzo blisko z moimi rodzicami i bardzo się lubią

Gość gość
Mozna kochac babcie ale nie sklada sie jej zyczen na dzien matki. Nie wiem dlaczego Twoj maz< koniecznie chce skladac zyczenia tesciom na dzien przeznaczony dla rodzicow ale nie ma to nic wspolnego z lubieniem.

Gość gość
a czy składać zyczenia ojcu, który nie zlożył mi życzeń na dzien dziecka, dzień kobiet... ?

Gość gość
składać, przecież większość z was mówi do teścia lub teściowej mamo, tato

Gość gość
Oczywiście, że tak. To Wasz ojciec :) Twój w dodatku z wyboru.

Gość gość
Co z tego ze mowi. To jest dzien matki czy ojca a nie tych, do ktorych tak mowisz. Mozesz mowic tato nawet dla zgrywu do kolegi "czesc, mow mi tato" ale nie zlozysz mu zyczen na dzien ojca.

Gość gość
ja to nie ma nic z lubieniem? oczywiście,że ma!...jakby nie lubił moich rodziców to by im życzeń nie składał,a tak traktuje ich jak swoich rodziców,jest nawet bliżej niż z własnymi rodzicami

Gość gość
co za menda wyciela moj post? to jego problem jak woli obcych niz wlasnych. ale tesc to tes. chociaz k***a tez kobieta

Gość gość
to jego problem jak woli obcych niz wlasnych. ale tesc to tesc. chociaz k***a tez kobieta