Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniai

ile spia wasze dzieci moj terrorysta strajkuje

Polecane posty

Gość aniai

Witam moj syn ma 3 miesiace i wstaje o 4 rano i za nic na swiecie niechce spac a dotychczas jadl ok 4 i szedlspac do6 czasem.7 caly dzien jestem z nim sama je 100 co 3 godziny juz mam.dosc caly dzien meksyk a w nocy rio brawo odstaeia co zrobic zrby spal lepiej

Gość gość
A na dodatekod znajomej jest mlodszyo 2 tyg i spi od 21 do 3 i porem do 8 lub czasem 9

Gość gość
Moj śpi w dzien urywkami - po 15-20 min, tak ze 3 razy. Bywa jednak święto lasu, że śpi ciągiem 4 h - raz na półtora, dwa tygodnie, nie umiem rozkminic od czego to zależy. Na noc zasypia dopiero o 22, jak nawet zasnie wcześniej to budzi się po 15 min, a wtedy to już posprzątane i daje czadu do północy. No, ale jak zasnie ok tej 22 to śpi ciągiem pierwsze 3-4h, później wstaje co 2h, a od 6 już co kilka minut. Ostatecznie wstaje ok 8.

Gość gość
No moj tak od 2 tyg cuduje takto spal od ok 20 do 6 rano z przerwami co 3 godz na jedzenie a teraz cudy na kiju odprawia

Gość gość
Moja roznie. Raz spi od 21 do 4 i potem po karmieniu do 8-9. Potem zabawa i spimy do 11. A raz zasnie o 21 i budzi sie co 2h,ale rano od5 spi ladnie do 9-10.