Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 19 lat i wlasnie siedze i placze.

Polecane posty

Gość gość

czuje sie beznadziejna, mam ochote sie zabic, juz dawno nie plakalam a teraz cos we mnie peklo, jestem przemeczona, glupia i wybrakowana. zaluje ze nie mam wina, poszlabym do sklepu po cos zeby sie naj***c ale nie chce zeby ktos mnie taka zaryczana zobaczyl

Gość gość
a ja mam 27 lat i jestem szczęśliwy pracuję po 360 godzin miesięcznie nie mam na nic czasu nie mam dziewczyny ;)

Gość gość
Takie życie, napij sie to przejdzie ci:)

Gość gość
ja studiuje, pracuje, mam rodzine i przyjaciol, wiecznie sie usmiecham, sluze rada, jestem obowiazkowa, przykladam sie i staram sie miec cos wiecej niz praca i studia ale dzisiaj mam wszystkiego dosc. czuje sie beznadziejnie, glupia i zycie mnie przytlacza.

Gość gość
napilabym sie ale mieszkam za granica i tu sklepy so pozamykane o tej godzinie, calodobowych prawie nie ma. Poza tym nie wyjde z mieszkania w takim stanie - cala zaryczana, w dresie, przyzwyczailam ludzi do innego wizerunku mojej osoby. Ale zycie mnie przytlacza, postawilam sobi poprzeczke za wysoko, nie daje sobie rady i czuje sie beznadziejna i nic nie warta.

Gość gość
To popłacz skarbie, to pomaga, wyciszysz się i następnego dnia spojrzysz inaczej. Zobaczysz :)

Słonko, ja tak samo, na co dzień studia, praca, praktyka, rodzina, przyjaciele, do tego muszę w kółko nosić maskę "nic-mnie-to-nie-rusza" bo moja ex jest w mojej grupie i nie chcę dać po sobie poznać, że jest mi ku/rewsko źle. Więc założyłem sobie tu konto i jak chcę to kogoś słusznie zjadę od góry do dołu albo doradzę i świetnie mi z tym. Polecam!

Gość gość
Wlasnie musze sie zabrac za nauke, bo jutro z rana mam egzamin ktory musze zdac a pojutrze nastepny. A ja siedze i placze nad tymi notatkami :( Jestem perfekcjonistka, a raczej chcialabym byc i czuje sie tak gleboko rozczarowana ze soba ze nie jestem taka jaka chcialabym byc.

Gość gość
Hej Ja tez popłakuję. Zakochałem sie i juz wróciłem z 3 metrów nad niebem i teraz jest etap lęku, bezpodstawnego strachu i zamartwiania sie... Tęsknię za nią cholernie a na spotkanie musze czekać jeszcze ok 2 tygodnie :(

Droga 19stko, nic nie stoi na drodze abyś była taka jaka chcesz być, ale moim zdaniem i tak dużo osiągnęłaś. Panie Zbereźniku, dokucza niemiłosiernie, a że z natury jest złośliwa to potrafi ukąsić z podwójną siłą ;)

haha no ale co robi? bije cie, obgaduje, przezywa... :P jezyk jak by pokazywala to mogloby byc nawet erotyczne :D:P

Gość gość
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam cudownych rodziców (naprawdę o takich o jakich tylko można marzyć) a ja mimo to sobie nie radzę w życiu. Z zewnątrz wygląda to tak: 1. studiuję na prestiżowym uniwersytecie za granicą 2. pracuję 3. wszystko ogarniam na własną rękę (formalności, zakwaterowanie, rozliczanie podatków, karty i inne pierdoły i wiem, ze to jest łatwizna dla większości z was ale ja już mam dośc użerania się z urzedami i jeszcze chyba będę bezdomna, bo przenosze sie na jeszcze lepszy uniwersytet a tam ciezko o mieszkanie z moim budzetem ) 4. mam wielu przyjaciol i znajomych ale juz sie czuje tym czasem zmecozna 5. jestem zla na to, ze czesto jestem leniwa i zostawiam wszystko na ostatnia chwile 6. MEGA SIE WSTYDZE TEGO ZE TERAZ TUTAJ PLACZE 7. czuje sie nie dosc madra, ladna, sprytna, towarzyska. co z tego ze od czesci ludzi jestem lepsza jak ta druga czesc mnie przewyzsza stukrotnie 8. jestem glupia 9. mam dosc tej presji

Gość gość
To ja tez zaraz bede plakac:( przytulam cie autorko:) mam corke w depresji i wiem co czujesz :( przytulam was wszystkich smutnych, bądźmy razem, gdy bedzie wam smutno pomyslcie odrazu o moim poscie ze was mocno przytulam i kocham:)

Gość gość
23;29 - dziekuje ci, wszystkiego dobrego dla twojej corki I dziekuje c***iotrek rowniez

Gość gość
23:27 powinnas odpoczac, przyjedz na wakacje do polski, nad morze lub w gory. Pieprznij to w p**du i wyjedzie rzuć to- odpocznij, jestes przytloczona zmeczona:)

Erotycznie już nie będzie, chociaż moim zdaniem jest ładna (niska i bardzo szczupła). Tak, poszła plota, że to ja ją rzuciłem i zacząłem spotykać się z kimś innym. Potrafi zadzwonić i do mnie będąc z nowym przydupasem i pytać się o jakieś sprawy uczelniane co mnie niesamowicie drażni, przez co ostatnio w ogóle się do niej nie odzywam. No i musiałem zmienić grupę, bo w tej mojej wszyscy są w szoku "jak mogłem ją tak zranić", więc atmosfera też nie jest jakaś przyjazna. 19stko, bo nie potrafisz odreagować, nie masz chłopaka, nie uprawiasz sportu pewnie. Dlatego ponawiam, załóż tutaj konto :) Sama widzisz, dużo osiągnęłaś, mi by się nawet takiej listy nie chciało stworzy. Jesteś mądra, zobaczysz jutro obudzisz się silniejsza

Gość gość
23;32 - to prawda, ze jestem zmeczona ale najbardziej soba, bo wiem ze inni to wszystko godza a ja ciagle cos :( Tak ,mi zalezy na tej nowej szkole, a tam przyjmna mnie tylko jesli zdam wszystko a jeszcze 4 rzeczy przede mna. Ale to tylko jedna strona medalu. Mimo, ze mam 19 lat i jestem dorosla to tak strasznie mi smutno gdy mysle o moich dziadkach, o tym, ze oni sie starzeja a ja z nimi nie jestem i moze ich zabraknac. Tak bardzo ich kocham i nei wyobrazam sobie tego dnia a niestety nie czuja sie dobrze. W ciagu dnia sie jakos trzymam ale wciaz o nich mysle i ogarnia mnie taki lek.

Gość gość
Dzieki piotrek za wiare ale mam taki zj****y humor :(

Gość gość
Może to Ci pomoże, że jestem od Ciebie dużo starsza, wykształcona, urządzona, itp., itd., a też ostatnio czuje się do doopy. Będzie lepiej i dla Ciebie i dla mnie. Twoje zdrowie [ lampka wina]!!!

a czemu sie dajesz wciagac w emocjonalne gierki, powinienes byc ostoja spokoju i wcale sie nie w*****ac jak ci odstawia takie akcje.

Gość gość
Autorko jestes super dziewczyna, mila i sympatyczna i to ze weszlas do nas i ja odrazu zobaczylam twoj temat i popłynęły lzy i musialam napisac, tak duzo młodzieży cierpi, wyjedz odpocznij, moja corka bierze leki, jest delikatna i wrazliwa i miala zlego chlopaka i bardzo ja zniszczył , bylo bardzo zle, ze mna rowniez gdy sie dowiedzialam jakie pieklo wyrzadzila jej depresja. Odpocznij autorko od tego gowna:) odetchnij i nie czytaj postow zlych ludzi- nudzą sie i hejtuja - olej ich:) jestes wartosciowa i bardzo fajna i napewno piekna :)

Gość gość
23;38 - dziękuję CI za takie ciepłe słowa. Twoja córka jest szczęściarą, że ma taką dobrą osobę obok siebie. życzę Twojej rodzinie wszystkiego dobrego!

Gość gość
Autorko a gdzie sa dziadkowie? Tak czulam ze za kims tesknisz, chyba sa w Polsce tak? Odwiedź ich, zdaj egzaminy i pojedz do nich, powiedz ze ich bardzo kochasz i tesknisz:)

Gość gość
Tak, sa w polsce i moi rodzice tez.

Masz rację Zbereźnik, dlatego mówię, że mam na to wszystko maskę, ale ja w takich sytuacjach wewnątrz się cały gotuję. Rzadko do czego podchodzę emocjonalnie, a to jest właśnie ta jedna rzecz która jest w stanie wybić mnie z rytmu. Dzięki za poradę. 19stko osiągnęłaś więcej niż nie jedna dziewczyna w Twoim wieku, jesteś super :)

Gość gość
23:39 ja tez ci dziekuje , jestes dzielna ambitna , ambitnosc czasem cie osłabia ale podniesiesz sie, jestes silna, jedz do dziadkow po egzaminach, jutro pieknie zdasz, nie badz smutna, dzieki tobie popłynęły gorace lzy ktorych dlugo nie moglam uwolnic, w pracy nie moge sobie pozwolic na lzy, wlasnie teraz jest ten moment ukojenia. Poplacz sobie szczerze- to pomaga, duzo sily ci zycze i dziadkom duzo zdrowia i by dlugo żyli :)