Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój związek stał się moim jedynym sposobem na spędzanie czasu

Polecane posty

Gość gość

odkryłam, że pracuję 5-6 dni w tygodniu tylko po to, by dotrwać do weekendu, by gdzieś wyjść z chłopakiem. teraz go nie będzie przez ponad miesiąc i... nie mam co robić. nic. jest dopiero czwartek a ja już umieram z nudów i samotności. mam jedną koleżankę, ale nie jest to typ, z którym można gdzieś swobodnie wyskoczyć. w ogóle uważam, że przyjaźń między kobietami jest zbyt trudna, a między przeciwnymi płciami zawsze podszyta seksualnymi pretensjami. zostałam więc sama. szukam sobie jakiegokolwiek zajęcia, ale potem przypominam sobie, że nie ma sensu uczestniczyć w czymkolwiek bez towarzystwa, bo "to dziwnie wygląda". cholernie mi smutno, że nie ma chłopaka przez chwilę i już nie mam co robić.

Gość gość
Idź do kina, poczta książkę, zrób sobie domowe spa, zrób porządek w garderobie itd. Naprawdę nie masz żadnych zainteresowań?

Gość gość
właśnie odkryłam, że nie mam

Gość gość
głupie dziewuchy tak mają - tylko facet i nic więcej

Gość gość
Czas coś znaleźć bo kota dostaniesz :p idź do kina , a po drodze wstąp do księgarni. ;)

Gość gość
Mam to samo, zanim byłam sama, chodziłam dzien w dzien gdzieś, w weekendy do pubu ( nie jakies tam imprezy, tylko na kilka piwek ) a teraz odkąd jestem z facetem ( on wyjezdza - na 3-4 tyg ) tak naprawdę nie robię nic :O Całymi dniami się nudzę, a On - nie chce, żebym chodziła tam gdzie chodziłam do knajpy, bo twierdzi, że imprezuje..a tam mam wiekszosc znajomych. I siedze jak ten debil w domu, nudzę się. :(

Gość gość
ale rady! idź do kina, kup książkę, POSPRZĄTAJ - takie same pustaki jak autorka

Gość gość
To ja wyzej, nie żeby knajpa to była moja jedyna rozrywka, albo jedyne co robię w życiu, mam duzo obowiazkow w ciagu dnia. Tylko chodzi o to, ze tak samo jak autorka tematu mam lipę.

Gość gość
zamiast po knajpach latać i sprzątać w szafach języków się uczcie pustaki! wolontariatów poszukajcie, pomagajcie innym ludziom, dzieciom, starcom - poznawajcie nowych ludzi! a wy tylko siedzicie i tym jednym fiucie myślicie - zdradzi, nie zdradzi, o czym teraz myśli, co teraz robi, co je, czym sra -on takich dylematów nie ma!

Gość gość
jeśli nie masz zainteresowań to znajdź sobie jakieś :) poważnie. nie wierze że nic, kompletnie nic cię nie interesuje. podam kilka propozycji: 1. sport: rower, rolki, nawet nordic walking. A może jakiś kurs tańca np brzucha ? 2. słuchasz czasem muzyki? masz jakiegoś ulubionego artystę. Może poczytaj o nim więcej, może jakieś książki o tej osobie są? 3. masz zdolności manualne? malowanie? rzeźba? cokolwiek? 4. może jakiś kurs gotowania? potem możesz zaskoczyć chłopaka 5. zrób coś dla siebie. zadbaj o siebie. skoro twojego chłopaka nie będzie miesiąc to masz czas i okazję zrobić coś dla siebie. pamiętaj że jak będziesz mieć jakieś hobby to automatycznie twój związek na tym zyska. Będziesz atrakcyjniejsza w oczach chłopaka. Nie chcesz chyba aby chłopak był twoim całym światem? to nie dobrze. związki się rozpadają i co potem? pustka? powodzenia :)