Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kościół latajacego potwora sphagetti wiedzieliscie o tym ?

Polecane posty

Gość gość
krótki opis nieba wg KLPS - Piwne Wulkany, jak okiem sięgnął, różniące się typem wylewającego się piwa! - Fabryka Striptizerek, tak damskich, jak i męskich (w zależności od upodobania). - Znajomy Karzeł, który został stworzony na samym początku przez Jego Makaronowatość. Można z nim usiąść, napić się piwa i pogadać, koleś zna multum ciekawych historyjek (w końcu był przy początku Świata!), a co najważniejsze - jest naprawdę klawy. - Szerokie rzeki whisky (czy też whiskey), dżinu, lemoniady itp. Bagna likieru, ciepłej czekolady i ajerkoniaku. - Drzewka, na których rosną małe, słodkie kociaczki (te najsłodsze, robiące tak "mi... mi..." sami wiecie). - Darmowy, szerokopasmowy Internet.

Gość gość
pastafarianie to już z pięć lat temu się pojawili w internetach jak nie wcześniej, nie ma to jak być na bieżąco :)

Gość gość
super:)

Gość gość
JA SIĘ DZISIAJ DOWIEDZIAŁAM OD 16 LETNIEGO SYNA

Gość przerost tresci nad forma
dobrze że masz syna bo byś do śmierci w ciemnocie żyła :P więcej niż 5 lat już istnieją.

Gość gość
Wcześniej,jeszcze to pamiętam s przed 2010.To zostało wymyślone po to aby uzmysłowić, że każda wiara jest wymyślona przez człowieka.Dla mnie kościół latajacego potwora sphagetti jest na równi z wiarą chrześcijańską i całą resztą tysięcy religii.

Gość przerost tresci nad forma
gość dziś krótki opis nieba wg KLPS>>zapomniałeś o najważniejszym to jest joke religion mający za zadani wykpić przywileje wszelkiej maści kościołów jak np. zwolnienia podatkowe, skoro zwalniają wierzących w enrgie kosmiczną, jezusa, allaha czy ufo to i tych w makaron też powinni.

Gość gość
ja o tym dobrze wiem i mało tego ,kibicuję im !

Gość gość
a to dobre ,też nie wiedziałem :D