Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży. Prosze o odp mamy

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z moim partnerem po miesiączce i ok 2 dni przed jajeczkowaniem bez zabezpieczenia. Minelo ok 5 dni a ja na swojej bieliźnie zauważyłam krwawienie. Jest niewielkie tak jakby lekko zabarwiony śluz. Nie wiem czego mogę się spodziewac. Czy ktoś tak miał ? Moze jestem w ciąży? Obawiam się ze coś może być ze mną nie tak ...Jakas choroba. Ciąża byłaby szczesciem ale jakoś za bardzo się nie nastwaiam żeby się nie rozczarować.

Gość gość
?

Gość gość
Proponuje spytać ginekologa. Przy okazji zrobisz badanie cytologiczne które jest wazne w życiu kobiety. Bo rak wcześnie wykryty jest uleczalny

Gość gość
To jest pytanie do ginekologa, wątpię, żeby ktoś zdiagnozował cię online :P ... życzę powodzenia :)

Gość gość
Pytam o to czy ktoś miał podobne objawy. Nie prosilam o diagnoze

Gość gość
poczytaj o plamieniu implantacyjnym. Ma to związek z zapłodnieniem. Raczej nie powinnaś się martwić. Ewentualnie może to być plamienie okołoowulacyjne. Też w normie:)

Gość Marzycielka89
Witam! Chciałabym zapytać drogie forumowiczki co myślicie na ten temat. Okres 15.06 przy regularnych cyklach 28 dniowych. Z mężem "pracowaliśmy" 19,20,21,23,26,27,30 oraz 2.07 Dodam,że po 29.06 okropne kłucie prawego jajnika. Później lewy jajnik pobolewał. Aktualnie ciągłe bulgotanie w podbrzuszu i maraton na siusianie. Dziś wypada 21 dc i ból piersi (delikatny) do tego mleczno-białkowaty śluz. Temp.ok 35,9'C. Dodam,że to nasz drugi cykl starań i nie powiem,że nie żyję nadzieją. Co o tym myślicie?