Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć Dominika to tragedia, pomyślcie przez chwilę o tym...

Polecane posty

Gość gość

Myślę, że wiele matek, które tak "hejtują" inne kobiety na tym forum uczą swoje własne dzieci zachowań, jakie doprowadziło tego biednego chłopca do samobójstwa. Pomyślcie o tym przez chwilę. Tamte dzieciaki też skądś wzięły takie wzorce, takie pozwolenie na szydzenie z innych. I nie mówcie, że wasze dzieciaki nie czytają tego, że jesteście anonimowe. Nawet jeśli nie, to nie wierze, żeby taka wasza postawa pozostawała bez wpływu na wasze dzieci. Nie chcę oceniać rodziców tych chłopców, którzy doprowadzili tego nieszczęśnika do tej tragedii. Ale my powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na to, żeby nie wychować kolejnego pokolenia, które zabija słowem.

Gość gość
straszna ta smierc i niepotrzebna,biedny chlopak,szkoda matki i rodziny,a widzialam dzis w jakims serw.inf.jak niektorzy ciesza sie z jego smierci i umieszczaja na necie wpisy typu"dobrze ze zdechl..." itp,normalnie brak slow,kto wychowuje takich katow?sama mam corke ,mala jeszcze ale jak widze co sie dzieje w szkolach to boje sie jak ona pojdzie do szkoly

Gość gość
Mnie też to przeraża. Tak samo jestem przerażona tym, że moje dziecko mogłoby tak szykanować, jak paść ofiarą takich szyderstw z jakiegoś tak błahego powodu jak odmienny strój odebrać sobie życie. Uważam, że każdy rodzic powinien dbać nie tylko o to, żeby wiedzieć co się dzieje w życiu dziecka, co myśli, czy np chodzi chętnie do szkoły. Ja sama w dzieciństwie byłam ofiarą szantażów i szykan - może nie na taką skale, bo brak wtedy netu, ale... dla dziecka to trauma i ie zapomniałam tego do tej pory. Przez długi czas nikt nie zwrócił na to uwagi. W końcu rodzice kazali mi naskarżyć pani, a pani nauczycielka... olała temat.