Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uprawiacie seks bez podniecenia?

Polecane posty

Gość gość

ja kocham się z chłopakiem, bo on tego chce. tzn ja też tego chcę, ale nie jestem podniecona. dawniej byłam mokra i czułam pożądanie, a teraz nic. do tego nie osiągam orgazmu, bo mój chłopak szybko dochodzi, 5 minut i po sprawie.

Gość gość
i nie odczuwasz bólu bez nawilżenia ?

laski mogą się dymać nawet jak niemają ochoty. Mają otwór i każdy może wchodzić. Jak facet nie chce to mu poprostu niestanie

Gość gość
nie, nie odczuwam bólu, tzn nie jestem całkiem sucha ale juz nie taka mokra jak kiedys

Gość gość
Brunetos244 tak mogą się dymać kiedy chcą, tylko nie zawsze mają z tego przyjemność.. i w tym problem :/

no właśnie a facet nie może sie zawsze dymać jak dziewczyna. No chyba że weźmie jakiś specyfik

Gość gość
tylko ciekawe czy dla Was facetów seks byłby taki fajny gdyby tylko dziewczyna doszła a Wy zostalibyście bez wytrysku, tylko trochę podymali ale bez szczytu. sądzę ze szybko zmieniłbyś zdanie, bo Wy dochodzicie zawsze dlatego niewiele o tym wiecie :/

Gość gość
no niezupełnie , jak jest sucho , to przecież pojawiają się otarcia .. To musi boleć.. Obie strony

Gość gość
nie jest sucho, a przynajmniej nie całkowicie. wchodzi we mnie bez problemu, tylko nie jestem już taka podniecona jak kiedyś. on szybko zabiera się do rzeczy, bez gry wstepnej, dlatego nie mam czasu zeby sie podniecic. kobiety nie moga tak szybko jak faceci. a on najchetniej oparłby mnie o fotel, auto, drzewo i brał