Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper171998

Podobają mi się kobiety po 40.STCE !! Są poprostu najlepsze !!

Polecane posty

Gość kacper171998

Przyjęli nową Panią do biedronki, w której robię zakupy. Pani Marta ;) Jezuuu ... jaka Ona jest niesamowita ! :D Taka kobieca, pociągająca ale i sympatyczna bardzo. A jak się uśmiecha ;) Kolana się uginają. Zawsze do Niej idę do kasy nawet gdy muszę stac w kolejce a inne są puste. A gdy wykłada towar to podchodzę do Niej i pytam gdzie co jest :D W biedronce mają tak, że muszą podejśc do towaru z klientem i podac mu do dłoni ten towar. No i bidulka zawsze musi mi tak zrobic :D Ale zawsze się uśmiecha no i ja wtedy też ;) Czuję się wtedy jak nowonarodzony, napełniony energią. Coraz częściej o Niej myślę, zasnąc mi trudniej. Pewnej nocy nawet mi się przyśniła ! Tak na moje oko ma ok. 40-42 lata a może i ciut więcej. I taki zgrabny tyłeczek jak w dżinsach chodzi i spory biust. A jak Ona patrzy :D Tak na wylot mnie widzi :D Takie ma bystre oczka ;) Tak sobie myślę, że spróbuję Jej pokazac, że wpadła mi w oko. Niech wie ;) Może wtedy akurat coś się zacznie, akcja się rozwinie :P Mam 17 lat, szkoda że nie ze 20 albo 25 najlepiej. No ale dosyc męsko wyglądam i niezłe ciacho ze mnie więc powinna patrzec na mnie jak na mężczyznę a nie jak na dzieciaka. Może zapodacie jakieś pomysły co zrobic ? ;)

Gość kacper171998
A może są tu jakieś Panie w podobnym wieku, które pogadają ze mną ? ;)

Gość gość
Pewnie, że są, tylko rozmawiają z mądrymi i kultura obowiązuje.

Gość koperek2788
To porozmawiamy ? ;)

Gość gość
teeee, koleś, to już było, zmień płytę