Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rrrrrrruda

Jak nie pożądać innych facetów mając męża?

Polecane posty

Gość Rrrrrrruda

Mam męża, razem 10 lat, mam 29 lat. Poki co go nie zdradzilam i nie zamierzam. Ale.... Nie umiem byc monogamiczna. Ciagle sie podkochuje w jakims innym facecie, godzinami wyobrazam sobie seks z innymi. Wiem, ze to zle, ale nie mam wplywu na mysli. Flirtuje z facetami, nie umiem normalnie pogadac, jesli mi sie jakis podoba. A ze czesto oni to odwzajemniaja, nieraz bykam o krok od zdrady. Poki co trzymam fason, ake boje sie, co bedzie kiedys... Kilka lat temu bylam zapatrzona w meza, zazdrosna nawet jak sie obejrzal za jakas laska... Ale minelo mi, wciaz wyobvrazam sobie rozne przygody z nieznajomymi, badz apetycznymi kolegami z pracy-... Jak stac sie mentalnie wierna?

Gość gość
Rozwiedź się:)

Gość gość
Tego w sobie nie mienisz. Zdrada jest kwestią czasu.

Gość Rrrrrruda
Przed zasnieciem dlugo leze z zamknietymi oczami i tworze cake scenariusze, ze do biura np. przychodzi super petent i jest ostre bzykanko;) maz nie jest ogierem, woli przytulanki, ale ja nawet nie mqm ochoty na seks z nim, znudzil mi sie. Robie sobie dobrze myslac, ze np. spotkalam w lesie niznajomego, ktory przyparl mnie do drzwa, zadarl sukienke do gory i bezremonialnie zerznal:)

Gość gość
no jeśli ktos ledwo dorósł i już ślub bierze, to nic dziwnego, że ci szybko przeszlo

Gość Rrrrruda
Ale nie chce sie rozwodzic. Maz mnie kocha a ja jego.

Gość Rrrrruda
Slub wzielismy po 5 latach bycia razem, i to ja idiotka nalegalam na to a on raczej sie migal

Gość gość
29 lat i taka dziecinna,masakra

Gość gość
to chodziliście od 14 roku życia? Patologia

Gość gość
Moze i dziecinna, choc od 19 roju zycia mieszkalam i utrzymywalam sie sama:) Na imprezach jak jestem z mezem, to sie nudze jak mops. A jak jestem sama na imprezie firmowej to tancze, baluje do rana, gadam tancze z facetami, do niczego nie dochodzi oprocz tancow, nawet nie calowalam sie z innym, ale w srodku cala plone. Jak to w sob zwakczyc? Nie wiem czemu mnie krytyjujecie, nie zdradzilam meza i bardzo nie chce go zrobic, dostegam problem i wyprzedzajaco probuje go zwakczyc, to chyba dobrze? Wolqlabym jakies rady, a nie hejt

Gość gość
Nie od 14 roku zycia, czytaj ze zrozumieniem. Razem 10 lat, w tym 5 po slubie. Nie pisalam, ze 10 lat po slubie... Mialam 19 a on 22 jak sie poznalismy, slub byl 5 lat pozniej, moglby hyc wczesniej ale on nie chcial. A teraz stal sie zaborczy

Gość gość
Wchodzisz w najlepszy pod względem seksualnym wiek stąd te fantazje i zachowanie. Masz zwyczajnie ruję. Spróbuj przełożyć to na igraszki z mężem.

Gość gość
zaproponuj mężowi swingers klub, a jak nie ma w pobliżu to zakładaj, chętne pary się znajdą

Gość gość
niewidzicie ze to prowo tempaki ?

Gość gość
"tempaki" :D:D:D I kto tu jest tępakiem? :o

Gość gość
Idź po słownik zanim zaczniesz się udzielać na forum.