Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektore kobiety łatwo potrafią zakumplowac się z facetem a inne nie?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam że jedne kobiety są traktowane przez facetow jako koleżanki i np. zapraszane przez nich na piwo bez żadnych podtekstów, tak samo jak faceci zapraszają męskich kumpli a inne nie. Dlaczego tak jest?

Gość gość
?

Gość gość
Tez chce miec takiego kumpla z który mozna sie powygłupiać, pogadac bez podtekstów.

Gość gość
Chyba od wieku to zależy, po 30 facet nie zaprasza by napić się piwa z dziewczyną, bo ma od tego kumpli.

Gość gość
Ja jestem z tych co kumpli nie może mieć

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Jestem kobietą. Mam prawie samych kumpli. Dlaczego? Nie mam wspólnych tematów z babami. Poza tym dla mnie baby są fałszywe. Wg mnie nie istnieje prawdziwa przyjaźń między kobietami. e

Gość gość
No ja mam takie koleżanki, z którymi chodze na piwo bez podtekstów tylko tak troche wyszło, że jedna sie we mnie zakochała, a mi sie za bardzo podoba ta druga XD

Gość gość
Tym bardziej nie istnieje przyjaźń damsko-męska, bo facet zawsze będzie chciał zaciągnąć kobietę do łóżka., gdy mu się podoba, lubi jej charakter, osobowość, prędzej czy później ktoś się zakocha. Szybciej facet.

przyjaźń męsko damska to taka która jest sobie życzliwa i traktują się nie raz jak para tylko w sensie przyjaźni zawsze sobie o wszystkim powiedzą i lepiej im razem lecz rzadko takie przyjaźni łączą sie miłością ale częściej sie to rozwala. czasem ta jest bo chłopak myśli że kobietę zdobędzie to się przymilają ale i tak zostaje to na przyjaźni.